Obnovljeni GLOW, Queen of the South i Snowfall – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni GLOW, Queen of the South i Snowfall

Obnovljeni GLOW, Queen of the South i Snowfall

Početak je kolovoza, a Netflix je naručio drugu sezonu svoje komedije GLOW, dok je USA Network obnovio svoju adaptaciju telenovele Queen of the South za treću sezonu. Što se tiče FX-a, kriminalistička drama Snowfall će se vratiti i u drugoj sezoni.

GLOW prati Ruth (Allison Brie), nezaposlenu glumicu iz Los Angelesa koja odlučuje posljednji put ispuniti svoje snove javljajući se na nekonvencionalni natječaj. Serija je inspirirana istinitom pričom o ženskoj hrvačkoj ligi iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, a sama serija bit će izmišljena priča o ženama koje su ligu i stvarale. Jenji Kohan i Tarra Hermann bit će izvršne producentice, a Carly Mensch i Liz Flahive vršit će showrunnerske dužnosti. Sve nabrojane žene zajedno su radile na Orange is the New Black. Druga će se sezona također sastojati od deset epizoda, kao i prva.

https://www.youtube.com/watch?v=AZqDO6cTYVY

Queen of the South je trenutno u svojoj drugoj sezoni, a treća bi se trebala vratiti s jednakim brojem epizoda sljedeće godine. Serija je adaptacija telenovele o Meksikanki koja bježi u SAD nakon smrti svog muža te se od tamo bori protiv moćnog kartela koji je odgovoran za ubojstvo. S druge strane, Snowfall se također fokusira na borbu protiv trgovine drogom, ali u 80-im godinama. Prva sezona se emitirala ovo ljeto, a druga se očekuje sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861