Netflix obnovio Ozark, otkazao Gypsy – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix obnovio Ozark, otkazao Gypsy

Netflix obnovio Ozark, otkazao Gypsy

Tijekom protekla dva mjeseca, Netflix je između komedija i ostalih povratničkih serija pustio prve sezone svoje dvije nove drame Gypsy i Ozark, da bi nedavno odlučio o njihovim sudbinama.

Psihološki triler Gypsy, s Naomi Watts u glavnoj ulozi, je svoju premijeru imao krajem lipnja, a prošli tjedan je Netflix odlučio da druge sezone neće biti. Serija o psihoterapeutkinji koja se miješa u privatne živote svojih pacijenata je imala deset epizoda, a tijekom svog kratkog vijeka je prikupila izrazito negativne kritike.

S druge strane, daleko pozitivnije kritike je prikupila nova krimi drama Ozark koju gledatelji čak uspoređuju i sa samim početcima Breaking Bada. Dodirne točke su vidljive u radnji gdje Jason Bateman (Arrested Development) šalje svoju obitelj na sigurnu lokaciju nakon što biznis pranja novca pođe u krivom smjeru, a njega počne progoniti meksički kartel. Prva je sezona od deset epizoda izašla krajem srpnja, a nova se očekuje tek tijekom sljedeće godine.

5 komentara
 • Ozark je izvrsna serija i definitivno zaslužuje 2. sezonu. Gypsy nisam gledao, a i nećkam se, s obzirom na jako loše kritike.

 • Naravno da je otkazana Gypsy,ko jos gleda psiholoski triler, e pa ima tih verovali ili ne.Ne mogu da verujem napokon neka serija o psihoterapeutkinji i ona otkazana bravo za netflix.Voleo bih da znam pravi razlog otkazivanja,jer sam procitao dqa su scenaristi vec poceli da rade na drugoj sezoni.

  • 25% na Rotten Tomatoes, kritičari kažu da je ranja davno isfurana, i likovi loši.

   Todd VanDerWerff: “Gypsy, Netflix’s new Naomi Watts vehicle, is the hottest show of 2007.
   Finally a TV series about an antihero struggling to keep up a double life!”

   AV Club: “You can’t just throw drama on the screen and expect people to follow blindly: You need nuance, compelling characters, and some sort of plot — and intrigue more subtle than a hand grenade.”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861