Netflix obnovio Ozark, a AMC naručio drugu sezonu za Lodge 49 – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix obnovio Ozark, a AMC naručio drugu sezonu za Lodge 49

Netflix obnovio Ozark, a AMC naručio drugu sezonu za Lodge 49

Jason Bateman i društvo vratit će se sljedeće godine u deset novih epizoda treće sezone Ozarka, serije koju nažalost ne gledamo, ali ako nas jako nagovorite – mogli bismo joj dati šansu. Netflix je samo u trećem kvartalu ove godine ponudio više od 670 sati svog originalnog sadržaja i nadam se da nam možete oprostiti što još na red nije stigao Ozark.

Ozark je serija u kojoj financijaš Marty, kojeg utjelovljuje Jason Bateman, seli svoju obitelj iz Chicaga u ljetovalište u Ozarku. Sa suprugom i dvoje djece, Marty je cijelo vrijeme u pokretu jer je zbog pranja novca ostao dužan meksičkom kartelu. U ovom trenutku je nepoznato zna li Marty da novca uvijek ima u banana štandu.

S druge strane kabelske žice – AMC je obnovio svoju slabu gledanu, vrlo sporu, sanjivu, egzistencijalnu, ali fantastičnu seriju, Lodge 49. Teško je opisati o čemu se točno radi i zašto je to bitno (jer kroz većinu sezone ništa se posebno ne događa, a još manje je bitna “misterija” koja se provlači kroz epizode), ali nevjerojatna atmosfera i odlični likovi nose ovu genijalnu seriju na vlastitim leđima. Tražeći vijesti o obnovi jedan lijepi opis serije je “Terriers meets John From Cincinnati” i to je prilično točna usporedba. Nešto službeniji opis s mreže kaže: “Smještena u Long Beachu u Kaliforniji, serija prati bivšeg surfera koji se pridružuje ne-baš-jako-tajnoj loži nakon smrti njegova oca.”

https://www.youtube.com/watch?v=zefUMaa5W7w

Komentari (1)
  • Gledajte Ozark…nema potreba da Vas nagovaramo argumentima…koristimo strogo silu!
    Ozbiljna, vrhunski glumljena drama u retko koriscenom okruzenju!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861