True Detective se vraća 13. siječnja na HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
True Detective se vraća 13. siječnja na HBO

True Detective se vraća 13. siječnja na HBO

Domaći HBO se još nije oglasio, ali ako ćemo se orijentirati prema dosadašnjoj praksi — True Detective bi se trebao vratiti na HBO GO u jutarnjim satima ponedjeljka, 14. siječnja, paralelno s američkom premijerom, a treća sezona bi trebala na HBO stići samo dan kasnije, 14. siječnja. No, dok potvrde još nemamo, imamo samo datum američke premijere, a to je nedjelja, 13. siječnja.

Fokus nove sezone bit na jezivom ubojstvu koje se odigralo u srcu planina Ozark i misteriji koja tijekom godina postaje sve dublja, odvijajući se u tri odvojena vremenska perioda.

U prvoj sezoni su Matthew McConaughey i Woody Harrelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Louisiane, dok su u drugoj sezoni Colin Farrell i Vince Vaughn vodili gledatelje kroz istragu o bizarnom ubojstvu u Kaliforniji. I dok je prva sezona držala gledatelje na rubu stolca iz tjedna u tjedan — druga je bila… malo lošija.

Zvijezda treće sezone bit će Mahershala Ali, koji je prošle godine dobio Oscara za ulogu u filmu “Mjesečina” (Moonlight). Tumačit će Waynea Hayesa, detektiva iz sjeverozapadnog Arkansasa. Carmen Ejogo i Stephen Dorff će također glumiti u novoj sezoni, koju potpisuje Nic Pizzolatto. Premijera treće sezone bit će u siječnju sljedeće godine, a osim autora, Nica Pizzolattoa, četvrtu epizodu nove sezone potpisuje veliki David Milch. Prve dvije epizode nove sezone režirao je Jeremy Saulnier, a presostalih šest su podijelili Daniel Sackheim i Nic Pizzolatto.

Pročitaj još

Prve dvije sezone dostupne su putem HBO GO platforme.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861