Trailer: Španjolski Elite se vraća u još vatrenijoj drugoj sezoni za dva tjedna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Španjolski Elite se vraća u još vatrenijoj drugoj sezoni za dva tjedna

Trailer: Španjolski Elite se vraća u još vatrenijoj drugoj sezoni za dva tjedna

Netflixova španjolska tinejdžerska drama Elite je sve ono što CW-ov Riverdale želi da bude, a jedino što uspjeva je biti neiscrpni tjedni izvor cringea. Iako je streaming servis već plasirao podosta serija namijenjenih tinejdžerskoj publici, Elite je uspio uzeti ono najbolje od svake te (usprkos pokojim manama) biti fenomenalno dobra zabava za ljubitelje srednjoškolske drame pomiješane s kriminalističkom pričom.

Elite je španjolska serija o elitnoj privatnoj školi Las Encinas gdje najbogatiji upisuju svoju djecu. No, tri tinejdžera iz radničke klase – Samuel, Nadia i Christian – su primorani nastaviti školovanje u Las Encinasu jer je potres uništio njihovu školu, a klasne razlike među novim kolegama dovode do fatalnih posljedica.

Prva sezona se emitirala u listopadu prošle godine da bi nove epizode stigle za nešto manje od godinu dana, točnije 6. rujna. Broj naručenih epizoda ostaje nepromijenjen, za razliku od nekih dijelova glumačke postave: divna María Pedraza (Marina) će po svemu sudeći napustiti seriju, no na njeno mjesto će doći troje glumaca kao novi učenici Cayatena, Rebeca i Valerio.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861