I Hate Suzie i Fate: The Winx Saga će se vratiti u drugoj, a Elite u petoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
I Hate Suzie i Fate: The Winx Saga će se vratiti u drugoj, a Elite u petoj sezoni

I Hate Suzie i Fate: The Winx Saga će se vratiti u drugoj, a Elite u petoj sezoni

Ove veljače imali smo priliku dobiti nekoliko pozitivnih vijesti po pitanju novih sezona dvije Netflixove i jedne Skyjeve serije. Naručene sezone će vjerojatno ugledati svjetlo dana najranije 2022. godine.

Mjesec dana nakon premijere, Netflix je naručio drugu sezonu svoje igrane adaptacije popularnih Winxica. Opisana kao “mračnija interpretacija originala”, Fate: The Winx Saga cilja na odraslije obožavatelje Winxica, na sličan način kao što je to pokušavala netom završena vještica Sabrina. Sve epizode prve sezone dostupne su na Netflixu od 22. siječnja, dok poprilično niske ocjene i loše kritike još jednom pokazuju da hate watching nije najpreporučljivija metoda za gledanje trashy teen serija na ovom streaming servisu.

Netflix je također dao šansu i teen drami Elite potvrdivši petu sezonu za seriju, dok za četvrtu još nije ni poznat datum premijere. Deadline javlja kako će se u petoj sezoni seriji pridružiti argentinska glumica Valentina Zenere (Soy Luna) i brazilski glumac André Lamoglia (Juacas), dok je za četvrtu već potvrđeni Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch i Diego Martín.

Dobre vijesti su dobili i gledatelji nove Skyjeve serije I Hate Suzie koja je svoju premijeru imala prošlog ljeta te oduševila brojne kritičare. Nažalost, mi je nismo stigli pogledati, no vijesti o narudžbi druge sezone nas motiviraju da ovu grešku ispravimo u skoroj budućnosti. Seriju je radila Lucy Prebble (Succession) u suradnji s Billie Piper (Doctor Who) u naslovnoj ulozi. Vodeća Suzie je glumica kojoj hakiraju mobitel i javno otkriju razne sramotne poruke i fotografije, a Billie je jednostavno fantastična u svojoj izvedbi palete osjećaja koji je preplavljuju u trenutcima koji slijede. Snimanje druge sezone kreće tek 2022. godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861