The CW naručio Superman & Lois i reboot Walkera s Jaredom Padaleckijem – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW naručio Superman & Lois i reboot Walkera s Jaredom Padaleckijem

The CW naručio Superman & Lois i reboot Walkera s Jaredom Padaleckijem

Berlantiverse se povećava za još jednu seriju. Na svom predstavljanju na TCA-u šef mreže Mark Pedowitz objavio je narudžbe za dvije nove serije, jedna od kojih je i peti po redu spin-off Arrowa ako ne računamo Black Lightning.

U neobičnom potezu mreža je odlučila već u siječnju najaviti narudžbe za Superman & Lois, ali i Walker: Texas Ranger. Te dvije serije tako će preskočiti tradicionalnu pilot fazu i počet će zapošljavati scenariste, producente, glumce i svo ostalo potrebno osoblje. Pedowitz je potvrdio da je potez donekle motiviran potencijalnim štrajkom scenarista koji bi mogao ugroziti sljedeću televizijsku sezonu. U svibnju će CW na predstavljanju svog rasporeda za novu sezonu odlučiti hoće li na njemu biti mjesta i za Birds of Prey i prequel serije The 100. Arrow i The 100 će ove sezone emitirati epizode koje će poslužiti kao backdoor piloti.

Superman & Lois već su se pojavljivali u Arrowversu, a Tyler Hoechlin i Elizabeth Tulloch ponovit će svoje uloge i u igranoj seriji. Serija će pratiti bračni par Kent koji se pokušava snaći u modernom svijetu.

Mreža je dodijelila narudžbu i za reboot Walkera s Jaredom Padaleckijem u glavnoj ulozi. Ta serija će pak pratiti udovca Cordella Walkera koji se vraća u Austin nakon dvije godine tajnog zadatka. Cordellu je žena ubijena pod nerazjašnjenim okolnostima, a on je ostao sam s dvoje djece i novom partnericom, jednom od prvih žena medu teksaškim rendžerima.

Obje serije će se emitirati tijekom sljedeće televizijske sezone, zasad bez naznaka hoće li to biti u jesenskom ili proljetnom dijelu sezone.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861