CW: Dodatni scenariji za Hellcats, OTH – serijala.com
Trenutno čitaš
CW: Dodatni scenariji za Hellcats, OTH

CW: Dodatni scenariji za Hellcats, OTH

The CW je prvi ove sezone odlučio razveseliti fanove svojih serija, naručivši šest dodatnih scenarija za novopridošlicu Hellcats te veteransku seriju One Tree Hill.

Četiri serije na mreži, dvije prethodno spomenute, Life Unexpected te Nikita ušle su u ovu televizijsku sezonu s kraćom narudžbom od samo 13 epizoda. Ukoliko gledanost OTH-a i Hellcatsa ostane stabilna, narudžba dodatnih scenarija vjerojatno će se pretvoriti u narudžbu kompletne, 22-epizodne sezone.

Nikita također ima stabilnu gledanost, no mreža vjerojatno želi pričekati da vidi kako će se serija snaći ovaj tjedan s puno većom konkurencijom. Budućnost, s druge strane, nije tako svijetla za Life Unexpected, koja je trenutno u svojoj drugoj sezoni. Serija je najslabije gledana na mreži te je vrlo vjerojatno kako će ovih 13 epizoda ujedno biti i posljednje. Iako CW nema niti jednu igranu seriju kao potencijalnu zamjenu, opskrbili su se reality showom pod nazivom Shedding for The Wedding. Radi se o (ne šalimo se) parovima koji žele skinuti kile prije svog vjenčanja.

3 komentara
  • LUX mi je zapravo skroz ok. Ne može se baš uspoređivati s Gilmoricama ali…kaj da kažem – odgovara mi. Doduše, Parenthood je još na čekanju, možda je to još bolje? U svakom slučaju, bilo bi mi drago da serija poživi još malo.
    S drude strane, Better off Ted je bio genijalan pa ga više nema…

  • Ako ti se gleda tako nesto, Parenthood je fantastican. Meni je jedna od drazih serija trenutno. Definitivno probaj pilot.
    Gledao sam LUX pilot i drugu epizodu, simpa je, nije lose. Ali nisam nastavio gledati…

  • LUX je prešao od serije sa strašno puno potencijala u tipično CWovsko smeće u 13 epizoda. Serija je totalno negledljiva sad u drugoj sezoni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861