Shawn Ryan ne posustaje – serijala.com
Trenutno čitaš
Shawn Ryan ne posustaje

Shawn Ryan ne posustaje

Shawn Ryan je čovjek nepokolebljiva duha. Nedvojbeno sjajan scenarist i showrunner, ove je sezone radio na dvjema serijama – i obje su otkazane nakon jedne sezone. Terriersi i The Chicago Code nisu našli svoju publiku, no Ryan već radi na novom projektu. I drago nam je zbog toga.

Za FX razvija seriju trenutno nazvanu Nickel, u kojoj bivši zatvorenik nastoji postati bolji kriminalac koristeći knjigu za samopomoć kao inspiraciju.” Rečenica opisa vjerojatno vam ne znači ništa, no radi se o crnohumornoj drami u stilu filma Stevena Soderbergha, “Out of Sight.” Osim ovog projekta, Ryan će početi razvijati još nekoliko njih, u sklopu ugovora sa proukcijskim studiom Sony, koji stupa na snagu idućeg mjeseca.

Ryan je ove sezone  na sjajnim Terriersima, koje ćemo teško prežaliti, bio showrunner, a kreirao je i vodio The Chicago Code, koji doduše nismo stigli pogledati, no kritičari kažu da se radilo i seriji sa dosta (neostvarenog) potencijala. Lie to Me, čiji je showrunner bio tokom druge sezone, također je otkazan sredinom tjedna. Ryan je ipak mnogo poznatiji kao autor hvalene surove i realne kriminalističke drame The Shield, sa Michaelom Chiklisom u glavnoj ulozi.

Ryan usput za EW.com kaže da će The Chicago Code imati dostojan završetak, jer je već bio pripremljen za mogućnost otkazivanja serije.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861