Psych obnovljen za sedmu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Psych obnovljen za sedmu sezonu

Psych obnovljen za sedmu sezonu

Najdugovječnija aktualna serija USA Networka ostaje na programu. Dramedija Psych obnovljena je je za sedmu sezonu, nedugo prije početka emitiranja druge polovice šeste sezone. Aktualna sezona nastavlja se 29. veljače, a premijera sedme sezone očekuje se, kao i obično, krajem godine. Sedam epizoda preostalo je za emitiranje u aktualnoj sezoni, a za iduću sezonu naručeno je standardnih 16 epizoda.

Vijest je, pomalo neobično, objavljena na društvenim mrežama zagonetkom koju su fanovi trebali riješiti. Spojivši sve dijelove, odnosno puzzle, dobili su fotografiju ananasa s urezanim brojem “7”.

Psych

12 komentara
   • Ako znaš neku seriju koja je smješnija od Psycha a da nije sitcom slobodno reci.Rado ću je pogledati.

    • Shameless?

     Ali on nije rekao najsmijesnija nego najbolja. Nisam trebao tako na brzaka komentirati, ali ne bi bas rekao da je to ne znam kako dobra serija. Za pustit mozak na pasu ili gledat s pol oka… Meni cak nije posebno smijesno, vise glupavo i isforsirano. Ha ha, oni su neobican par i ne slazu se bas dobro. Ha ha. Sve te njihove serije su totalno iste

 • Kaj onda, jel dobra ili losa? Pogledao sam par trailera i isjecaka iz epizoda i ucinila mi se super, a onda sam pogledao prvih pet epizoda i stao (prije vise od godinu dana) jer mi je bila prilicno dosadna

  • Sam sebi si odgovorio. Kao i svaka druga serija sa tog USA, lagana dramedija koja je svake sezone ista. Nekima dosadno, nekima zabavno. Meni je osobno tako nesto simpaticno za pogledati ako ulovis na tv-u, ali nebi nikad pratio redovito.

 • Zaista, svako može slobodno da odabere jedan gulity pleasure sa USA i tera, nema potrebe za više od toga…moja je Royal Pains :)

 • Meni je super serija. Mislim, nikad mi ne bi pala na pamet u nekom nabrajanju 100 najboljih serija ikad, ili tako nesto, ali iskreno, meni je duhovitija od 90% sitcoma. Sto doduse ima veze sa tim da su mi oni tipicni sitcomi dosadniji i od tzv reality show-ova.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861