Prvi pogled na Supergirl, koja uskače u svoj kostim već u prvom traileru – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na Supergirl, koja uskače u svoj kostim već u prvom traileru

Prvi pogled na Supergirl, koja uskače u svoj kostim već u prvom traileru

Evo i trailera CBS-ovih serija, koji — hvala im lijepo — nije zaključao svoje YouTube clipove za posjetitelje s američkim IP adresama. Tu su traileri samo za jesenski set serija, a CBS po običaju daje poprilično dugačke trailere. Tako onaj za Supergirl traje preko šest minuta, pa praktički ne morate pogledati pilot.

Supergirl

Naslovna heroina je Melissa Benoist, na televiziji uglavnom poznata iz Gleeja, a nedavno smo ju gledali u Oscarom nominiranom Whiplashu. Uz nju, u pilotu se pojavljuje i Calista Flockhart, svima vam sigurno poznata kao Ally McBeal iz istoimene serije. Također rođena na Kriptonu, “Kara Zor-El je 24-godišnjakinja koja odlučuje prihvatiti svoje superherojske sposobnosti i biti junakinja za što je uvijek bila predodređena”. Obzirom da serija dijeli producente sa Arrowom i Flashom, a CW je u djelomičnom vlasništvu CBS-a, već postoje najave da će se sve tri serije odvijati u dijeljenom svemiru.

https://youtu.be/Lm46-envrHo

Limitless

Opet policijski procedural, rađen prema postojećem predlošku. Sada je kopiran istoimeni film iz 2011. godine sa Bradleyjem Cooperom i Robertom De Nirom. Cooper bi se čak trebao pojaviti u pilotu. Sada Jake McDorman glumi čovjeka koji uzima misterioznu supstancu koja mu daje pojačane kognitivne sposobnosti, i tako to. Naravno, on ih koristi za dobro i pomaže FBI-u. Jennifer Carpenter iz Dextera glumi ovdje.

Code Black

Medicinski procedural smješten u “najfrekventniju hitnu službu u državi na vrlo lošem glasu”, a snima se prema — da, opet kopirka radi — prema dokumentarcu iz 2013. godine o bolnici u Los Angelesu koju uspoređuju sa “ratnom zonom”.

Angel From Hell

Single-cam komedija — koje su rijetkost na CBS-u — sa Jane Lynch (Glee) u glavnoj ulozi. Kaže opis, “Amy dolazi u Allisonin život i tvrdi da je njen anđeo zaštitnik te dvojac sklapa atipično prijateljstvo, no Allison nije potpuno sigurna je li Amy anđeo ili samo luda.” Otuda naziv, Anđeo iz pakla, je li.

https://youtu.be/NJ7-PjlD2_M

Life In Pieces

Life In Pieces je (opet!) single-cam komedija o jednoj obitelji, ispričana kroz odvojene priče njenih različitih članova. Među glumačkom postavom su Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones i Colin Hanks.

https://youtu.be/pU7wHKrSscw

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861