Počelo je snimanje na HBO-ovoj seriji The Last of Us, glumac podijelio BTS sliku – serijala.com
Trenutno čitaš
Počelo je snimanje na HBO-ovoj seriji The Last of Us, glumac podijelio BTS sliku

Počelo je snimanje na HBO-ovoj seriji The Last of Us, glumac podijelio BTS sliku

Nakon što je ranije ove godine Kanadski ceh objavio vijest da će snimanje na HBO-ovoj seriji početi 5. srpnja ove godine — danas — Gabriel Luna koji će utjeloviti Tommyja Millera postavio je na Instagram i prvu sliku iz pretprodukcije. Planirani datum završetka snimanja je 8. lipanj sljedeće godine. Produkcija će trajati duže od 11 mjeseci tako da ne očekujte premijeru prije zime 2022. Premijer oblasti Alberte Jason Kenney objavio je da je ovo najveća i najskuplja filmska ili televizijska produkcija u povijesti Kanade. Serija će se snimati u Calgaryu.

Pedro Pascal, Gabriel Luna i Nico Parker

Podsjetimo, The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija. Pedro Pascal je odabran za ulogu Joela, a Bella Ramsey će utjeloviti Ellie u HBO-ovoj adaptaciji. Na slici koju je Gabriel Luna podijelio na stražnjem sjedalu automobila je Nico Parker koja će glumiti Saru Miller.

Seriju piše autor Chernobyla Craig Mazin, a izvršni producenti su Carolyn Strauss za HBO, Evan Wells za Naughty Dog te Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions. Redatelj obje igre Neil Druckmann također će sudjelovati u izradi serije kao producent i konzultant. Pilot će režirati ruski redatelj Kantemir Balagov.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861