NBC odustao od Tennantove serije? – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC odustao od Tennantove serije?

NBC odustao od Tennantove serije?

NBC je u velikim problemima – to svi znaju. Conan im je otišao i odnio nekoliko desetaka milijuna dolara; Jay Leno je napravio nered u primetimeu, a NBC je ostavio s pet praznih termina koje pod hitno moraju popuniti serijama. David Tennant je otišao iz Doctora Whoa prošle godine zbog Hamleta, ali izgleda i jer mu se pružila prilika biti na američkoj televiziji u pravničkoj drami Rex is Not Your Lawyer. David Tennant je odličan glumac, fantastičan kao deseti Doktor. Je li mu stvarno trebao posao na američkoj televiziji?

Michael Ausiello s EW.com ekskluzivno doznaje kako je NBC za sada odgodio odluku o Tennantovoj novoj seriji. Rex is Not Your Lawyer je trebao popuniti jedan od pet praznih termina na proljeće, zapravo čim prije, ali izgleda da NBC nije bio zadovoljan pilotom koji su pogledali.

David Tennant igra golf u Rex is not Your Lawyer

Neobično je da NBC odbacuje seriju, s obzirom na to kako čim prije moraju popuniti rupe na programu. Jedini razlog koji nam pada napamet zašto je NBC odbacio seriju jest da stvarno nije dobra. Ali opet, u trenutku i situaciji u kojoj se NBC nalazi… No, nije sve tako crno za ljubitelje Davida Tennanta i pravničkih drama, jer NBC još službeno nije odbacio mogućnost da se Rex pojavi najesen. U ovom trenutku je to malo vjerojatno, ali eto, nisu potonule baš sve lađe.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861