Macauley Culkin u Big Loveu? – serijala.com
Trenutno čitaš
Macauley Culkin u Big Loveu?

Macauley Culkin u Big Loveu?

TVGuide magazin izvještava da je Macauley Culkin (najpoznatiji kao Kevin McCallister u Home Alone filmovima) zainteresiran za ulogu u HBO-ovom Big Loveu.

Culkin, koji se proslavio kao klinac u osamdesetima, je od tada prošao kroz niz životnih neprilika, a povratku na male ekrane raduje se jer je veliki fan HBO-ove serije. Zadnji put smo Culkina vidjeli u NBC-jevoj pretkratkoj, ali odličnoj drami Kings gdje je glumio uz Iana McShanea, Briana Coxa, Dylana Bakera i Eeamona Walkera.

Culkin, koji će uskoro napuniti trideset godina, viđen je da se mota po setovima Big Lovea, a izvršni producent i tvorac HBO-ove serije Will Scheffer izjavio je kako je “vrlo zainteresiran da Culkina ubaci u seriju sljedeće godine.” Naravno, to sve ovisi o odluci hoće li HBO obnoviti Big Love za petu sezonu, što se trenutno čini vrlo očitim. No, HBO je i prije otkazivao serije bez imalo srama i muke. Carnivale? Deadwood? John From Cincinnati?

Mormonska drama Big Love na rasporedu je svake nedjelje na američkom HBO-u. Trenutna četvrta sezona imat će devet epizoda.

Izvor: (TVGuide Magazine)

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861