Naručena nova serija autorice Gilmoreica – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručena nova serija autorice Gilmoreica

Naručena nova serija autorice Gilmoreica

Amy Sherman-Palladino, autorica simpatične komične drame Gilmoreice, vraća se na male ekrane novom serijom. Bunheads bit će serija o bivšoj plesačici iz Las Vegasa koja se impulzivno udaje i vraća u svoj rodni grad te prihvaća nešto skromniji posao u plesnoj školi njene majke.

Što je fino i krasno, osim što je seriju naručila mreža poznata po vrlo plitkim i gotovo nepodnošljivim teen serijama – ABC Family. No, u redu, da ne sudimo knjigu po koricama — ili izdavaču, zapravo… Produkcija serije počinje ovog proljeća, ali još uvijek je rano za predviđanja kad će imati premijeru. U glavnoj ulozi je Sutton Foster, brodvejska glumica nagrađena dvama nagradama Tony.

Sherman-Palladino je zajedno sa svojim suprugom Danielom vodila Gilmoreice (Gilmore Girls) kroz šest od sedam sezona. Po završetku šeste sezone nije obnovila ugovor sa studijem, te u međuvremenu radila tek na jednom televizijskom projektu. The Return of Jezebel James bio je sitcom vrlo, vrlo kratkog vijeka, koji se na Foxu zadrao tek tri epizode.

3 komentara
  • “koja se impulzivno ženi i vraća u svoj rodni grad”

    Kada vidim ovo rodni grad, mali gradić itd. odmah me posjeti na WBtv.
    Gledaće se pilot sigurno… iako zašto baš ABC Family??
    Makar da je CW. To i Hart of Dixie bi išlo zajedno sjajno.

  • Ženi se ili udaje? :)
    Na stranu cjepidlacenje, ne vjerujem da ce biti slicno Gilmoricama (koje su mi bile odlicne prvih par sezona) – bila je upletena i u Veronica’s Closet, pa nije bilo slicnosti. Osim histericnih likova. I brbljanja 300 na sat. I glavnih zenskih likova. Hmmm da…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861