ABC Family produžio Bunheads i obnovio par serija za koje vas nije briga – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC Family produžio Bunheads i obnovio par serija za koje vas nije briga

ABC Family produžio Bunheads i obnovio par serija za koje vas nije briga

Čelnici ABC Familyja jutros su izgleda došli na posao pijani i dobro raspoloženi. Veseli poput Zdravka Mamića u zračnoj luci Pleso razbacivali su se obnovama kao da sutra ne postoji. “Ti dobivaš obnovu, ti dobivaš obnovu, SVI DOBIVAJU OBNOVU!”, neimenovani izvor citirao je zbivanja iz sjedišta mreže.*

Bunheads, nova serija autorice Gilmoreica Amy Sherman Palladino, dobila je pruduženje još uvijek aktualne prve sezone. Nova porcija epizoda bit će emitirana tokom zime, a prva polovica sezone završava ovog ponedjeljka. Također, obnove su dobile serije Melissa & Joey (treća sezona), Baby Daddy i Switched at Birth (druga sezona). Drago nam je zbog vas koji gledate. Svih četvero.

Nakon što su se otrijeznili i sabrali, ABC Familyjevci su ipak otkazali Jane By Design.

*Citat smo možda izmislili

9 komentara
  • Pa mislim da odskače od njihovog templaeta. Oni ciljaju tinejdžersku publiku, što nekad neizbježno znači šuplji trash sa puno lijepih ljudi.
   I Bunheads je ili prva ili jedna od rijetkih njihovih koja ima autora sa prezimenom iza sebe (dapače, sa čak dva prezimena).
   Ako si gledao Gilmore Girls, ovo je next best thing na danasnjoj televiziji, iako (po meni) nije bas toliko blizu i dobro. Vidim da dosta kritičara voli seriju, so there is that. Ja sam odustao nakon tri epizode. Vise zbog vremena, ali i mislim da nije moj cup of tea, iako su mi Gilmoreice su mi bile drage.

   That being said, navodno je i Switched at Birth solidan i izvan ABC Family kalupa.

   • Zanimljivo, za mene je ABC Family uvijek bio nešto tipa njihovog sestrinskog kanala Disneyja, s – bar naizgled – serijama koje je prerasla i CW-ova publika. Znači, za curice do 16 godina.
    Also, nikad nisam gledao Gilmore Girls tako da nemam namjeru baciti oko ni na Bunheads (ni Switched at Birth, kad smo kod toga). Kad se zaželim guilty pleasurea, uvijek su tu TVD i Supernatural.

 • Greek je jedina kvalitetna serija koju sam gledao sa ABC Familya. Ovo sad, sto rece Barney…za curice do 16-te.

  • Čuo sam i ja svojedobno da je Greek dobra serija, i dao sam joj priliku ali pilot sam ugasio nakon 15 minuta. Skroz sam zaboravio za njih, ali možda ću im dati drugu šansu, u nedostatku ostalih serija…

 • Greek je najbolja serija ABC Familya. Odmah nakon nje po kvaliteti su tu negdje i Switched at birth i Bunheads. PLL su treš, al zabavne. Sve ostalo, žalost.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861