My Generation otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
My Generation otkazan

My Generation otkazan

Početkom tjedna FOX je službeno otkazao Lone Star, a nakon dvije emitirane epizode ista je sudbina zatekla i ABC-evu mockumentary dramu My Generation.

Nakon razočaravajuće gledanosti prošlog tjedna, serija je ovog četvrtka izgubila dodatnih 31% gledatelja. Još nije poznato što će zamijeniti seriju u tom timeslotu, no činjenica da ABC još uvijek mudro šuti oko starta proceduralne serije Body of Proof s Danom Delany u glavnoj ulozi, što upućuje na to kako bi upravo Body mogao biti zamjena za jednu od otkazanih serija. No, zasad serija još uvijek treba startati u terminu petkom iako datum još nije određen.

Još jedna ABC-eva drama, The Whole Truth, na rubu je otkazivanja, s obzirom da je ovaj tjedan imala jednak A18-49 rating kao i My Generation. Ipak, vjeruje se kako će serija emitirati treću epizodu idući tjedan, jer bi otkazivanjem dvije serije odjednom mreža napravila preveliki kaos u već kaotičnom rasporedu koji kako iz tjedna u tjedan, pa tako i iz godine u godinu, gubi gledatelje. Izvan ABC-a, NBC-evi Outlaw i Undercoversi također su u opasnosti ukoliko se gledanost ne popravi, jer mreža već kao zamjenu ima game show Minute to Win It i dokumentarnu emisiju Who Do You Think You Are?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861