Men of a Certain Age promo za 2. sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Men of a Certain Age promo za 2. sezonu

Men of a Certain Age promo za 2. sezonu

Sutra (ponedjeljak, dakle) vraća se Men of a Certain Age – jedna od najboljih novih lanjskih serija, serija koju je vjerojatno gledalo vas… petero. Radi se o odličnoj dramediji o trojici prijatelja čije su najbolje godine prošle, a nijedan nije presretan načinom kako im se život razvio. Prvenstveno karakterna drama sa čestim i iskrenim elementima komedije te prvenstveno sjajnim glumcima.

Ray Romano, Andre Braugher i Scott Bakula sjajni su u svojim ulogama, a Braugher je čak pokupio nominaciju za Emmy. Romano je kreirao seriju i napravio vrlo dobru (glumačku) tranziciju iz klasičnog sitcoma (Svi vole Rayminda) u ponešto ozbiljniji dramski format. Kratki trailer za drugu sezonu:

Možete se uključiti u drugu sezonu bez gledanja prve, ako baš želite, iako nema razloga da ne počnete od početka. Petominutni recap kao podsjetnik na prošlu sezonu:

Gle, znamo da je nećete gledati, da je niste gledali, da vas je 95% ugasilo tab nakon prve dvije rečenice i da ćete se u utorak pitati gdje je prokleti Event.

7 komentara
 • Zakon serija – počeo gledati preko ljeta s totalno niskim očekivanjima i ostao oduševljen. :)

 • To je ok, valjda. Nije serija za svakog, previse je low-key. Ja sam upola njihovih godina, pa mi je odlicna, ali valjda se moras moci poistovjetiti sa likovima.
  Ili je previse depresivna.
  Mada nijedno nisi mogao skuzit nakon 10 minuta :))

 • predepresivna je.
  a toliko serija sam pratio/pratim, tako da jako dobro mogu ocijeniti je li za mene ili nije. (da ne kažem valja li ili ne valja ;)
  nešto sam mlađi od njih, pa me valjda bediraju takve teme…

 • Pf, ja jedva punoljetan pa su mi zakon. :D
  Al istina je što Krešo kaže, nije za svakog…

 • I ja sam bio odustao nakon 10 minuta prve epizode. Ali sam joj se slučajno vratio par mjeseci kasnije i sada sam toliko oduševljen serijom da ju i prevodim. Stvarno je odlična. Nema humora na prvu loptu, sve je inteligentno napravljeno. Preporuka svima za gledanje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861