Matthew Morrison snima album – serijala.com
Trenutno čitaš
Matthew Morrison snima album

Matthew Morrison snima album

Gleekovi će biti oduševljeni – Matthew Morrison aka profesor Schuester sklopio je ugovor o snimanju vlastitog glazbenog albuma.

Poznato je da je ugovor sklopljen sa Mercury Recordsom, a album bi trebao izaći ovu jesen. Matthew je odabrao upravo njih jer smatra da savršeno razumiju njegov glazbeni ukus i shvaćaju njegovu viziju.

Ono što trenutno stvaram još nije definirano no želim da bude veoma raznoliko. Za mene je glazba stvaranje raspoloženja, a najbolje pjesme su mi one zahvaljujući kojima se mogu opustiti.

Ne zna se još o kakvom se tipu glazbe radi, no kako Matthew sam kaže velikog utjecaja na njegov odabir pjesama imali su Gene Kelly, Frank Sinatra i Sammy Davies, Jr.

Album se naglo počeo snimati. Ne želim nabrzaka složene pjesme. Želim da imaju smisao. Smatrajte to starom školom, inspiraciju nalazim u kultnim pjevačima, ljudima koji su sve obuhvaćali: film, televiziju, Broadway. Na mene jako utječe takva glazba.

U listopadu je Morrison rekao da bi njegov idealni solo album bio “elitnija verzija albuma Justina Timberlakea”. Također je naglasio da će veliku ulogu u pjesmama imati orkestar, no bit će i ponešto ritma.

Tko zna, možda njegovim stopama krene još ponetko iz postave Gleeja.

Hoćeš li poslušati Matthewov album?

Loading ... Loading ...
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861