Mad Men barbike – serijala.com
Trenutno čitaš
Mad Men barbike

Mad Men barbike

Kada Mattel počne raditi barbike i kenove po uzoru na likove iz serije, onda znaš da si uspio. Matthew Weiner, tvorac Emmy nagrađivane drame Mad Mena, ostao je šokiran kada su AMC i Mattel najavili da će početi raditi na Mad Men figurama.

Kevin Beggs, predsjednik programa i produkcije Lionsgatea, u čijem je vlasništvu i Mad Men izjavio je:

Nije jednostavno promovirati seriju poput Mad Mena. Nije to Desperate Housewives i Cougar Town gdje se reklama i promocija svodi isključivo na jednu rečenicu. Morali smo tražiti netradicionalne metode za podizanje gledanosti.

Prva Barbie lutku Mattel je plasirao na tržište u ožujku 1959. a radnja Mad Mena počinje u 1960-oj. Barbie lutke po uzoru na Mad Men moći će se kupiti od srpnja ove godine, kada se očekuje i premijera četvrte sezone, a paprena cijena od 75 dolara vjerojatno će značiti i relativno malu prodaju. Kolekcionari će doduše biti oduševljeni. Lutkice će se moći kupiti na amctv.com i barbiecollector.com stranicama, a edicija će biti limitirana na sedam do deset tisuća komada. Mi se ne možemo oteti dojmu da su upropastili prekrasnu figuru Christine Hendricks odnosno Joan Holloway. Prosudite sami.

Mad Men

Izvor: (NYTimes)

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861