Kraj za In Treatment “u trenutnoj formi” – serijala.com
Trenutno čitaš
Kraj za In Treatment “u trenutnoj formi”

Kraj za In Treatment “u trenutnoj formi”

Da i HBO otkazuje neuspješne serije pokazao nam je danas otkazavši In Treatment. No, dok ostale mreže to rade nakon jedne sezone ili čak tri epizode, HBO je to učinio nakon tri sezone. Ili možda nije?

HBO pomalo nejasno najavljuje da “iako ne namjeravaju nastaviti In Treatment u dosadašnjem formatu” ovo nije kraj, već “razgovaraju sa producentima kako bi pronašli način nastavka ovih bogatih priča.”

HBO je u polusatnom formatu obično emitirao pet epizoda tjedno ove drame o tjednim terapijama psihoterapeuta Dr. Paula Westona (Gabriel Byrne), bazirane na izraelskoj seriji. Isprve jednu epizodu tjedno, dok je format u drugoj sezoni promijenjen na dvije epizode kroz dva dana u tjednu. Zbog toga je prva sezna imala 43 epizode, druga 35, a treća 28. HBO nije objasnio kakav je to “novi format.”

Sa prosječnih 300-tinjak tisuća gledatelja po epizodi In Treatment bio je daleko od uspješnice za HBO, no kritika ga je favorizirala. Bryne je 2009. za svoju ulogu bio nagrađen Zlatnim globusom, a godinu ranije Dianne West dobila je Emmy za sporednu, a Glynn Turman za gostujuću ulogu. Bryne je također bio nominiran za Emmy 2008. i 2009. godine, a serija je 2009. dobila Peabody.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861