In Treatment: Uzo Aduba sredinom svibnja predvodi povratak hvaljene HBO-ove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
In Treatment: Uzo Aduba sredinom svibnja predvodi povratak hvaljene HBO-ove serije

In Treatment: Uzo Aduba sredinom svibnja predvodi povratak hvaljene HBO-ove serije

Nakon više od desetljeća izbivanja s malih ekrana, na HBO se konačno vraća jedna od najzanimljivijih serija dvijetisućitih godina. In Treatment je svoje tri sezone emitirao od 2008. do 2010. godine te zbog svog dnevnog modela emitiranja broji nešto više od stotinjak polusatnih epizoda.

Inicijalno smještena u Baltimoreu, ova emotivna serija u dinamično novo žarište stavlja okosnicu modernog društva — psihoterapiju. Pet zasebnih priča odigravalo se tijekom devet tjedana, svaka je priča bila smještena u određeni dan u tjednu, a glavnu ulogu, onu samog terapeuta dr. Paula Westona, odigrao je Gabriel Byrne. U svakoj od tri sezone dr. Weston je imao novu grupu pacijenata, samim time i drugu glumačku postavu.

Četvrta sezona imat će sličnu strukturu — četiri epizode tjedno tijekom šest tjedana zbrojit će se u 24 epizode za povratničku sezonu. Zasad je u planu da se po dvije epizode emitiraju nedjeljom i ponedjeljkom, a prvi par na HBO stiže 23. svibnja.

Nova sezona donosi i još velikih promjena. Glavnu ulogu preuzet će Uzo Aduba (Orange is the New Black) kao Dr. Brooke Lawrence, psihijatrica u Los Angelesu. Epizode će pratiti razgovore centralne terapeutkinje s tri pacijenata koje u ovoj iteraciji tumače Anthony Ramos (She’s Gotta Have It), John Benjamin Hickey (The Good Wife, The Big C) te Quintessa Swindell (Trinkets), dok će Joel Kinnaman (The Killing) i Liza Colón-Zayas (David Makes Man) zaokružuju vodeću postavu. Glavne teme nadolazeće sezone bit će novi izazovi izazvani pandemijom, ali i stari problemi rasne nejednakosti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861