Kompletirana postava druge sezone True Detectivea – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletirana postava druge sezone True Detectivea

Kompletirana postava druge sezone True Detectivea

Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch i Kelly Reilly. To je glavna glumačka postava druge sezone HBO-ove kriminalističke serije, True Detective. Nakon mjeseci nagađanja, kompletirana je najiščekivanija postava neke serije u posljednjih nekoliko godina — ili uopće, obzirom da se rijetko događa da serije nakon sticanja popularnosti rotiraju kompletne postave.

Postava je kompletirana ovog tjedna, nakon što su se Farrellu i Vaughnu pridružili Kitsch, MacAdams i Reilly — prvi se već ranije pohvalio angažmanom, a MacAdams se često spominjala kao kandidatkinja za ulogu. Naravno, sada je popularno gledati s visoka na okupljenu postavu, nakon što su McCounaghey i Harrelson odradili odličan posao u prvoj sezoni, no sjetimo se da do pred par godina McCounaghey bio često typecastan u potpuno drugačijim ulogama.

HBO-ov službeni kratki sinopsis nove sezone:

Troje policajaca i profesionalni kriminalac slijedom ubojstva moraju se snaći u mreži urote. Farrell je Ray Velcoro, korumpirani detektiv čija je odanost podijeljena između njegovih šefova u korumpiranoj policiji te mafijaša koji u šaci drži njegov šivot. Vaughn je Frank Seymon, profesionalni kriminalac kojem prijeti gubitak svog carstva nakon što njegov pokušaj legalnog poslovanja kvari ubojstvo poslovnog partnera.

MacAdams će još popuniti ulogu detektivke “čije je beskompromisne etičke vrijednosti stavljaju u sukob sa sustavu u kojem radi”, Kitsch je veteran i policajac koji “bježi od složene povijesti i skandala koji se nikada nije dogodio”, dok je Reilly supruga Vaughnovog lika.

Pročitaj još

Autor Nic Pizzolatto opet piše čitavu drugu sezonu i kaže da će biti smještena u “manje poznatim dijelovima Kalifornije” gdje će pokušati uhvatiti “specifičnu psihosferu i ambijent tih mjesta, slično kao u prvoj sezonu.” Justin Lin iz Fast and the Furious franšize režirat će prve dvije epizode, nakon što su se Pizzolatto i Corey Fukanaga razišli.

Kada će druga sezona, pitate se. Trenutno se o tome ne govori i sasvim sigurno neće do iduće jeseni, možda čak zime prije idućeg ljeta, kao zamjena za True Blood, ili čak jeseni, umjesto završenog Boardwalk Empirea.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861