Još uvijek stignete pogledati prve dvije sezone Leftoversa prije početka treće – serijala.com
Trenutno čitaš
Još uvijek stignete pogledati prve dvije sezone Leftoversa prije početka treće

Još uvijek stignete pogledati prve dvije sezone Leftoversa prije početka treće

Kabelski div predstavio je i catch up trailer za treću sezonu Leftoversa. Nekolicina novih scena i omanja planina hvale. Nismo dobili memo od HBO-a, pa smo napravili vlastiti. Treća sezona snimana je u Australiji, a Lindelof je potvrdio kako će tempom malo odstupati od prošle dvije jer se ipak sada približavaju kraju priče.

The Leftovers se vraća 16. travnja. Slova koja nestaju u traileru su: OOERERIERSZISESCUHOR. Ima nešto.

8 komentara
  • Zašto? Pa bolje da je zadnja i da završe dok su na vrhuncu nego da se serija sroza i pretvori u dosadnu sapunicu, kao što su neke serije napravile, s čime su ogadile sve najbolje što su napravile u prvih par sezona. Primjeri su Prison Break, The Big Bang Theory, Supernatural, Suits, Two and a Half Men i mnoge druge…

   • Uh, serije koje si nabrojao ne mogu se staviti u isti kos sa The Leftovers. A sto se tice opadanja kvalitete, verujem Lindelofu.

     • Justified? Imali su petu sezonu gdje je netko — a inace im je casting bio odlican — mislio da Rapaport moze biti dobar negativac i ta je bila slabija, ali generalno je ta serija taman na vrijeme zavrsila. Sesta je opet bila jako dobra, a i finale odlicno.

     • Sad vec nabrajas bez ikakvog redosleda.
      Justified je zadrzao kvalitet do samog kraja, mozda poslednje dve sezone nisu bile toliko zanimljive ali su svakako bile kvalietne.
      Game of Thrones isto tako drzi odredjenu konstantu. Manje ili vise. Mogu da se slozim da su neki od likova postali naporni, losi ili sta god, ali sve ukupno GoT je i dalje bez premca moderne televizije.
      The Walking Dead je sapunica od samog pocetka. jedino sto valja u citavoj seriji je pilot epizoda. Sve ostalo, ne.
      Sa Homeland bih mogao da se slozim. S time da kod njih imamo vragolaste uspone i padove. Odlicna prva sezona, nesto manje dobra druga. Potom, ocajne treca i cetvrta. Prosecna peta sezona. I na kraju veoma dobra za sada, sesta sezona.

      Ono sto je zakljucak to je da nema nikakvog sablona kod ovakvih stvari. Moze doci do pada posle nekoliko sezona, moze doci do porasta kvaliteta, i suprotno. I ja ne volim kad se previse odugovlaci, ali bottom line sto se tice The Leftovers je da su tri sezone od 10 i 8 epizoda premalo.

  • Mislim da su kod završetka Leftoversa veliku ulogu odigrali glumci, poglavito Theroux, jer sam čitao neke njegove intervjue gdje kaže da nema šanse da bi glumio u seriji više od 3-4 godine, a i činjenica da treća sezona ima 8 epizoda a ne 10 govori da je to više HBO-ova odluka nego Lindelofova. Ako nemaš monstrouznu gledanost kao GoT, na HBO-u si osuđen na 2-3 sezone max. No, to je sigurno bolje nego osam sezona na Showtimeu.

 • Uz kvalitetan scenario se može odužiti koliko god produkcija to traži, samo što je to redak slučaj i uslovljavanje, kao i kreativnost gube na kvalitetu zbog preopterećenja resursa.
  Mišljenja sam da nije trebalo skratiti sezonu na pišljivih 8 epizoda, ali je dovoljno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861