J.J. Abrams i Eric Kripke surađuju na novoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
J.J. Abrams i Eric Kripke surađuju na novoj seriji

J.J. Abrams i Eric Kripke surađuju na novoj seriji

Najnovija vijest za sljedeću sezonu nam stiže u obliku suradnje vrlo poznatih televizijskih imena, ovaj put su to fanboyjevski favoriti J.J. Abrams (Alias, Lost, Fringe, Undercovers), i Eric Kripke (Supernatural), koji pripremaju zajedničku seriju pod nazivom Revolution.

No kako to obično biva sa projektima kojima rukovodi Abrams, o seriji se ne zna mnogo. Serija je samo opisana kao “epski pustolovni triler”. No nažalost se iz toga ne može izvući neki bolji zaključak o čemu se tu zapravo radi, a sudeći po dosadašnjim Abramsovim projektima, vrlo je izgledno da ćemo informacije dobivati na kapaljku. Scenarij je napisao sam Kripke, dok će Abrams i njegova producentska kuća Bad Robot preuzeti producentske pozicije, ukljućijući i stalnog Abramsovog suradnika Bryana Burka. Cijeli projekt je završio na NBC-u, gdje je i projekt dobio zeleno svjetlo za snimanje pilot epizode. Sudeći po dosadašnjem radu Abramsa i Kripkea, skoro pa možemo biti sigurni da će navedeni projekt imati mjesto na rasporedu za sljedeću sezonu.

8 komentara
 • Adventure Thriller? Event? Check.
  J.J.Abrams? Undercovers? Check.

  NBCeva logika: Maybe two wrongs DO make a right!

  Netko treba bacit bombu na tu mrežu i reć: Krenite ispočetka. Ma koliko god obožavao Community, Parks i Parenthood, budimo realni, nemaju nikakve koristi od njih.

  NBC i CW se nagodinu trebaju preporoditi. Kompletno novi lineup.

  • svašta nbc pokušava pa nikako i nikako. prije će se preporoditi cw nego nbc, mislim ovih par sezona je nbc pokušao svašta i nikako im ne ide krenuvši od navedenog eventa, undercoversa, pa sad ovaj zadnji humoristični blok srijedom. eto baš me zanima hoće li na zimu voice uspjeti malo reda dovesti

   • Iskreno, mene zaboli ako će se NBC izvuć iz govana. Meni je bitno da imam nove epizode Parksa, Parenthooda i Communitya. :D

 • Pa ako Kripke bude u stilu prvih sezona Supernaturala a J.J. Abrams izvuče svoj talent iz doba Losta ili Aliasa onda još i možemo dobiti nešto. Pustolovni triler zvuči zanimljivo ali bojim se da će ispasti klišejizirano sa previše drame zbog malog budžeta.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861