Hit serija — “Slučaj podmornice Vigil” uskoro na Pickbox TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Hit serija — “Slučaj podmornice Vigil” uskoro na Pickbox TV

Hit serija — “Slučaj podmornice Vigil” uskoro na Pickbox TV

Nakon regionalne premijere na Pickbox NOW, najnoviji britanski kriminalistički hit “Slučaj podmornice Vigil” (Vigil) uskoro će se prikazati i na Pickbox TV u zadnjem tjednu listopada, u 21 satod ponedjeljka 25. listopada do petka 29. listopada kada će biti prikazane dvije epizode.

Popularna uspješnica, koja se premijerno emitirala na BBC-u, sastoji se od ukupno šest epizoda, a osmislili su je vrhunski producenti: Simon Hearth,producent najgledanije britanske serije “Na dužnosti” (Line of Duty) i Tom Edge, producent nagrađivane britanske serije “Kruna” (The Crown).

Uz odobrenje publike, seriju su pohvalili i kritičari:

  • “Britanska televizija ne može biti uzbudljivija od ovoga”, Empire
  • “Gusta, oštro napisana, apsolutna poslastica od serije”, Guardian

ZVJEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Osim originalnog scenarija i vrhunske produkcije, uspjehu je doprinijela i snažna glumačka postava. Glavnu ulogu tumači fantastična britanska glumica Suranne Jones (Scott & Bailey, Save Me), a ostatak zvjezdane glumačke postave čine popularni glumci Martin Compston (Line of Duty), Rose Leslie (Game Of Thrones, Downtown Abbey, Luther, The Good Fightte Shaun Evans kojeg gledamo u britanskoj seriji Endeavour na Pickbox NOW.

ŠTO DUBLJE IDETE, POSTAJE SVE TAMNIJE

Napeta radnja smještena je u Škotsku, na podmornici kraljevske mornarice HMS Vigil. Detektivka škotske policije Amy Silva dolazi istražiti smrt člana posade, a koja se događa ubrzo nakon tajanstvenog nestanka škotske ribarske koće. Njena istraga uzrokuje sukob policije s kraljevskom mornaricom i britanskim sigurnosnim službama jer – što je istraga dublja, to su tajne mračnije. Nepoželjna na klaustrofobičnom Vigilu, Silva je u potpunosti odsječena od kolega na kopnu od kojih dobiva samo kodirane poruke, uz rizik da ih se zaustavi.

Otkrijte zašto je Slučaj podmornice Vigil (Vigil) srušio rekorde u Velikoj Britaniji i ispratite listopad uz inteligentan misterij,od 25. do 29. listopada u 21 sat na Pickbox TV.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861