Finale Friday Night Lightsa – serijala.com
Trenutno čitaš
Finale Friday Night Lightsa

Finale Friday Night Lightsa

Oproštaji su uvijek teški. Nakon pet predivnih godina, svjetla stadiona spremaju se ugasiti i posljednji put. Friday Night Lights, jedna od najboljih serija proteklog desetljeća završit će večeras navečer i otići u povijest. Nikad ogromni hit, FNL je svoj trag ostavio tamo gdje je najviše i trebao. U srcima svojih gledatelja.

Velike priče o običnim ljudima u srcu američkog Texasa prikazivale su humanost, ljubav, veselje, radost i tugu života. Života jedne zajednice, jedne momčadi, ali ponajprije jedne obitelji. Taylori su nam bili drugi roditelji.

DirecTV će večeras prikazati finale serije, a srce nas već sad boli kad se sjetimo da se opraštamo od Dillona zauvijek. Imat ćemo duži recap serije nakon odgledanog finala, a dotad, baš kao i uvijek: Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose.

2 komentara
  • Muka mi je od pomisli da završava serija.

    Al eto, barem već iduću srijedu imamo zamjenu – Criminal Minds: Suspect Behavior. :D

  • Prekjučer sam pogledao finale, i moram reći da je bilo fantastično. U svakom pogledu. Ništa nije ostalo nerazriješeno, sve storylineove su lijepo priveli kraju i usput nam prikazali budućnost likova. Jedan od najboljih primjera kako seriju primjereno privesti kraju. Strašno će mi faliti. Texas forever.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861