Fan-made Breaking Bad špica je dostojna serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Fan-made Breaking Bad špica je dostojna serije

Fan-made Breaking Bad špica je dostojna serije

Već duže vrijeme, kako bi se oslobodilo što više vremena za reklame i/ili samu epizodu, serije svode uvodne špice na kratke animirane title cardove. One kratke sekvence animiranog logotipa serije. Volimo vidjeti odličnu i kreativnu uvodnu špicu s dobrom glazbenom temom, ali realno – takve su stvari zgodne u prvih par epizoda, pa nije neki povod za gunđanje.

Breaking Bad ima jedan od boljih takvih title cardova, no jedan obožavatelj sastavio je vrlo zgodan prijedlog jednominutne uvodne špice koja šeće kroz periodni sustav elemenata te predstavlja glumce u nekoliko mini-scena izrezanih iz serije.

Serija ovog ljeta ulazi u posljednju sezonu, a već je potvrđeno da će imati 16 epizoda. Točan datum premijere još nije određen, ali AMC je najavio da će to biti u trećem kvartalu. Nije poznato kojim će tempom emitirati 16 epizoda, ali pretpostavljamo da ih neće emitirati u jednom komadu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TDFAYRtrYuk[/youtube]
5 komentara
  • Odlično, da je ovo službena špica rekao bi da je jedna od najboljih. To zbilja govori koliko je dobra :)

  • izvrsno :)

    s obzirom da i sam radim u after affectsu mogu pretpostaviti koliko je truda i vremena uloženo u ovu minutu, a s obzirom da se radi o potpuno nekomercijalnom projektu (u kojega je utrošeno nekoliko dana rada) autor je zaslužio još veće priznanje.

  • super. i super sto je posljednja sezona, svaka cast autorima sto su izgleda jedni od rijetkih u Americi koji znaju zavrsiti pricu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861