Disneyjev streaming servis dolazi krajem sljedeće godine, najavljene nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Disneyjev streaming servis dolazi krajem sljedeće godine, najavljene nove serije

Disneyjev streaming servis dolazi krajem sljedeće godine, najavljene nove serije

Disney je konačno malo bolje definirao svoj nadolazeći servis koji će biti konkurencija Netflixu, Amazonu i ostalima. Za vrijeme predstavljanja rezultata Disneyevog trećeg kvartala, Bob Iger je konačno dao ime budućem servisu za streamanje sadržaja. Nimalo maštovito i nevjerojatno ziheraški, servis će nositi ime – Disney+. Disney Plus će u svojoj ponudi imati pet zasad poznatih skupina: Marvel, Star Wars, ESPN, Pixar i National Geographic, a bazu će puniti s još zasad nepoznatog sadržaja, a kako je Disney trenutni vlasnik cijelog svijeta, to im neće biti neki veliki problem.

Iger je također potvrdio kako će servis biti dostupan krajem sljedeće godine, ali ne i koliko će dugo ostati ekskluzivan za sjevernoameričko tržište. Disney+ će biti dostupan internacionalno, ali ne i u startu. Zbog akvizicije Foxa, Iger je rekao da će Hulu konačno biti na raspolaganju većem broju država, ali ne i kojima točno.

Servis će biti nešto jeftiniji od Netflixa zbog manja sadržaja, Iger je spominjao oko 7000 epizoda serija i 500 filmova, ali da će ga i vrlo brzo puniti novim stvarima među kojima je i najavljena mini-serija o Lokiju kojeg će opet utjeloviti Tom Hiddleston. Osim Lokija, visokobudžetne mini-serije od šest do osam nastavak dobit će i Scarlet Witch i Vision, te Falcon i Bucky “Winter Soldier” Barnes. Svi glumci iz Marvelovih filmova pojavit će se i na malim ekranima.

Osim Marvelovih mini-serija Jon Favreau radi na već najavljenoj, 100 milijuna dolara vrijednoj seriji – The Mandalorian. Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”. Osim Mandaloriana, najavljena je i spin-off serija spin-off filma, “Rogue One”. Nova serija iz “Ratova zvijezda”, pratit će pobunjenika iz filma, Cassiana Andora (Diego Luna), a vremenom radnje bit će smještena prije događaja iz “Rogue One”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861