Disneyjev streaming servis dolazi krajem sljedeće godine, najavljene nove serije – serijala.com

Disneyjev streaming servis dolazi krajem sljedeće godine, najavljene nove serije

Disney je konačno malo bolje definirao svoj nadolazeći servis koji će biti konkurencija Netflixu, Amazonu i ostalima. Za vrijeme predstavljanja rezultata Disneyevog trećeg kvartala, Bob Iger je konačno dao ime budućem servisu za streamanje sadržaja. Nimalo maštovito i nevjerojatno ziheraški, servis će nositi ime – Disney+. Disney Plus će u svojoj ponudi imati pet zasad poznatih skupina: Marvel, Star Wars, ESPN, Pixar i National Geographic, a bazu će puniti s još zasad nepoznatog sadržaja, a kako je Disney trenutni vlasnik cijelog svijeta, to im neće biti neki veliki problem.

Iger je također potvrdio kako će servis biti dostupan krajem sljedeće godine, ali ne i koliko će dugo ostati ekskluzivan za sjevernoameričko tržište. Disney+ će biti dostupan internacionalno, ali ne i u startu. Zbog akvizicije Foxa, Iger je rekao da će Hulu konačno biti na raspolaganju većem broju država, ali ne i kojima točno.

Pročitaj još

Servis će biti nešto jeftiniji od Netflixa zbog manja sadržaja, Iger je spominjao oko 7000 epizoda serija i 500 filmova, ali da će ga i vrlo brzo puniti novim stvarima među kojima je i najavljena mini-serija o Lokiju kojeg će opet utjeloviti Tom Hiddleston. Osim Lokija, visokobudžetne mini-serije od šest do osam nastavak dobit će i Scarlet Witch i Vision, te Falcon i Bucky “Winter Soldier” Barnes. Svi glumci iz Marvelovih filmova pojavit će se i na malim ekranima.

Osim Marvelovih mini-serija Jon Favreau radi na već najavljenoj, 100 milijuna dolara vrijednoj seriji – The Mandalorian. Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”. Osim Mandaloriana, najavljena je i spin-off serija spin-off filma, “Rogue One”. Nova serija iz “Ratova zvijezda”, pratit će pobunjenika iz filma, Cassiana Andora (Diego Luna), a vremenom radnje bit će smještena prije događaja iz “Rogue One”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861