Detalji o novoj sezoni Damagesa – serijala.com
Trenutno čitaš
Detalji o novoj sezoni Damagesa

Detalji o novoj sezoni Damagesa

Prošle godine smo već pisali o spašavanju Damagesa, i prebacivanju na DirecTV, a sada, par mjeseci prije premijere nove sezone imamo i prve detalje.

Ukratko, nova sezona serije Damages će se baviti o pogrešnoj optužnici protiv šefa zaštitarske tvrtke, zbog događaja koji su se zbili u ratnoj zoni. Ulogu šefa tvrtke igrati će John Goodman, dok će ostale gostujuće uloge kroz sezonu imati Judd Hirsch (Numb3rs) koji će glumiti bivšeg mentora Patty Hewes, zatim Bailey Chase (Saving Grace) kao nova ljubav Ellen Parsons, te Griffin Dunne koji će glumiti reportera koji pokušava napisati priču o incidentu koji se dogodio u ratnoj zoni.

Sudeći po priči, i gostujućim ulogama, čini se da nas ovo ljeto očekuje još jedna napeta sezona. Napomenimo da se točan datum premijere još ne zna, no kada ga DirecTV konačno objavi, znat će te i vi. Sezona će biti skraćena sa 13 na 10 epizoda.

3 komentara
  • Ja stvarno nisam nigdje našao taj podatakm svuda piše july 2011, ali bez brige čim se pojavi i službeni datum imati ćemo ga i tu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861