Buffy i Grey’s webizode – serijala.com
Trenutno čitaš
Buffy i Grey’s webizode

Buffy i Grey’s webizode

Buffy The Vampire Slayer, kultna vampirska serija sa Sarah Michelle Gellar u glavnoj ulozi, ponovno će oživjeti u obliku niza animiranih Web epizoda. Ovaj će se svojevrsni nastavak serije temeljiti na Whedonovom uspješnom stripu “Osma sezona”.

Izvor govori da se već krenulo u casting za postavu, pa se čini da se u produkciju ubrzano krenulo. Likovi će prema stripu uključivati Twilight, glavnog negativca “Osme sezone”, te Lady Genevieve Savidge koja spletkari protiv Buffy. Također se traže glasovi za već poznatu ekipu poput Faith, Kennedyja i Robin Wood, kao i hrpu novih likova.

Istovremeno, ABC lansira Seattle Grace: On Call, Web seriju koja prati Grey’s Anatomy. Sastoji se od ukupno šest epizoda i krenula je 19. studenog, odmah nakon posljednje epizode Grey’sa. Web serija se odvija u kafiću Joe’s Emerald City Baru, inače glavnom mjestu okupljanja svih doktora iz Grey’sa.

Kako se serija više ne prikazuje do iduće godine, Seattle Grace fanovima će popuniti vremensku prazninu taman do siječnja, a povremeno će podsjećati na radnju u aktualnoj Grey’sovoj sezoni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861