BBC otkazao Upstairs Downstairs – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC otkazao Upstairs Downstairs

BBC otkazao Upstairs Downstairs

Nakon dvije sezone, BBC je odlučio otkazati povijesnu dramu Upstairs Downstairs, odnosno odustati od narudžbe treće sezone. Radilo se o svojevrsnom nastavku istoimene drame iz 70-ih. Nedavno smo je recenzirali, tokom druge sezone, pa u recenziji potražite naš komentar i dodatne informacije o seriji.

Original se emitirao na ITV-u, koji – pomalo ironično – danas ima uspješniji i popularniji, žanrovski sličan Downton Abbey. Emitiranje je započelo 1971. godine, a kroz pet sezona snimljeno je 68 nastavaka. BBC je s emitiranjem nastavka započeo iza Božića 2010. godine te ukupno snimio 9 epizoda.

13 komentara
 • Serija jednostavno ne valja. I usput rečeno Downton Abbey je također čisto sr… Žive dosade od serija.

  • I usput rečeno, znam da nije tema ali svi vi koji ste plakali za Communityem u zadnjih se 10 epizoda definitivno potvrđuje da ste u krivu i da serija od ove sezone jednostavno ne vrijedi i treba biti otkazana!

   • Da, prijatelju. Znaš,dosadna, kao suprotno od zabavna? To je nešto što čini seriju da brzo prolazi dok je gledaš jer je smiješna,zanimljiva,originalna…itd. Ukratko nešto što je Community bio prve dvije sezone. Ako se ne slažeš ti si taj koji nema pojma o čemu govori. Pogledaj Supernatural, bilo koju od 7 sezona, znat češ o čemu govorim.

   • Ne, nego serija samo nije za tebe jer ne znas cijeniti neke njene kvalitete. Isto kao sto ja ne znam cijeniti kvalitete Supernaturala i brace Wnchester jer nisam 16-godisnja djevojka.

    “Dosadna” nije neka pametna kritika, da probas argumentirati zbog cega je “dosadna”?

    • ou ou. Polako. Sad me pomalo već živciraš. Nazvat Supernatural serijom za 16-godišnje djevojke je isto kao nazvat tebe stručnjakom za serije, znači največa glupost ikad izgovorena. Prije nego počneš izmišljat predrasude probaj prvo pogledat npr. više od dvije epizode. Ako”dosadna” nije pametna kritika za tebe, evo ti druga. Community više ne valja zbog preseravanja nekim prepametnim “humorističnim” bazama koje nisu zanimljive nikom drugom nego piscu i možda tebi te još par ljudi.Community je valjao u početku. Ja nisam među onima koji če temeljem par dobrih sezona davat seriji kredite dok sastavlja 10-ak potpuno loših epizoda.I znaš šta? Gledanost to potvrđuje. Trenutno najbolja komedija Louie ako iduću sezonu podbaci ja ću to prvi reć a ne nastavit gledat i ohrabrivat sranje ko ti.

     • – Podjebavam malo za Supernatural, vidim da si razdrazljiv i osjetljiv. Ali to je samo (pred 2-3 sezone bila) jedna zabavna serijica koja je daleko od nekog televizijskog vrhunca kvalitete.
      – Kao da me briga sto neki tip s interneta misli o mom znanju o serijama. Tko su uopce ti famozni “strucnjaci za serije”?
      – Vidim kako je Community animljiv samo za par ljudi. Svi lete složiti se s tvojim komentarom. Evo ti lektira: http://www.vulture.com/2012/04/seitz-community-is-tvs-most-ambitious-show.html
      – Gledanost nema veze sa kvalitetom serija. Koliko je dobrih serija otkazano vrlo rano? Firefly?
      – Louie je jedna od najboljih serija trenutno, da. Malo ispred Downton Abbeyja i Communityja po meni.

      Postoje razlozi zašto neka serija može biti dosadna. Probaj to artikulirati. Abbey, Mad Men, Treme i slične serije mozda jesu sporije radnjom, ali brza radnja i napetost nije ni njihova poanta. Serija nije za tebe. Ok.

      Neki od najglupljih komentara o televiziji su “meni je serija glupa, treba je otkazati”.

     • I nisi mi jos objasnio sto Downton Abbey cini losom serijom.

  • Downton Abbey? Ajde Benderu da završimo priču kako bi amerikanci rekli agree to disagree then. A o ukusima se ne raspravlja. Ja volim nešto što vole 16-godišnje djevojčice, ti voliš nešto što vole 60-godišnje bakice i to je to. Nastavimo guštat, ja u fantastičnoj adrenalinskoj zabavi prepunoj humora, originalnosti i konstantnoj promjeni tonova odnosno ti u tromoj drami prepunoj likova za koje nikog nije briga i radnji koja se kreće toliko sporo da kad je puževi gledaju dobiju samopouzdanje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861