AMC radi na seriji smještenoj u Orphan Black univerzumu – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC radi na seriji smještenoj u Orphan Black univerzumu

AMC radi na seriji smještenoj u Orphan Black univerzumu

Izvori bliski Varietyju javljaju kako je nova serija, smještena u istom fiktivnom svemiru kao Orphan Black, u ranoj fazi razvoja na američkom AMC-u. Originalna serija se emitirala od 2013. do 2017. godine u zajedničkoj produkciji američkog BBC America i kanadskog Spacea, a kod nas se mogla gledati na Pickbox streaming servisu.

Također, produkcijska kuća Temple Street Productions koja je radila originalnu seriju će navodno raditi i na nadolazećem projektu, a za sve ostale informacije o showrunnerima, scenaristima, režiserima, a pogotovo glumcima ćemo se morati strpjeti još jako puno vremena. Jedino što je zasad poznato jest da se neće raditi o spin-offu originala, niti rebootu, već o potpuno novoj priči smještenoj u istom svijetu, doznaje Variety.

Orphan Black je od svog početka proslavio dotad nepoznatu glumicu Tatianu Maslany koja je glumila nekoliko različitih klonova. Sarah, Alison, Cosima, Helena i Rachel su bile samo neke od njih, a tijekom pet sezona su zajedno tražile istinu o svome podrijetlu propitkujući etičnost ljudskog kloniranja. Maslany je godinama bila sinonim za Emmy snub zbog svojih stvarno fenomenalnih performansa različitih osobnosti da bi 2016. zasluženo odnijela zlato za najbolju glumicu u drami.

Recenzija: Orphan Black — Klonovi napadaju

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861