Amy Adams ostaje na HBO-u; u pripremi je nova miniserija prema književnom predlošku – serijala.com
Trenutno čitaš
Amy Adams ostaje na HBO-u; u pripremi je nova miniserija prema književnom predlošku

Amy Adams ostaje na HBO-u; u pripremi je nova miniserija prema književnom predlošku

Nakon što je prošle godine pokupila hvalospjeve za ulogu Camille Preaker u “Oštrim predmetima”, Amy Adams se vraća na HBO i to kroz novi ugovor s kabelskom mrežom. Adams i njena menadžerica Stacy O’Neill osnovale su produkcijsku firmu Bond Group Entertainment koja će poslovati ekskluzivno s Home Box Officeom.

Prvi projekt za Bond Group Entertainment bit će adaptacija The Poisonwood Bible, povijesnog romana Barbare Kingsolver iz 1998. Priča romana prati misionarsku obitelj Price koja se 1959. iz SAD-a preselila u Belgijski Kongo. Radnja prati odrastanje četiri kćeri, prvenstveno najotvoreniju među njima, Leah, u politički izazovnim vremenima u afričkoj naciji.

Zasad još nema informacija hoćemo li Adams gledati u obje uloge, ispred i iza kamera, ali nakon uspjeha Sharp Objects dali bi se kladiti da će to tako i biti. The Poisonwood Bible dolazi na HBO nakon što je WarnerMedia postavila bivšeg NBC-jevca Boba Greenblatta na mjesto šefa programa. Greenblatt je naslijedio Richarda Pleplera koji je na HBO-u proveo 28 godina.

Sharp Object — Vrhunska drama u kojoj obitelj ostavlja najdublje ožiljke

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861