AMC: Better Call Saul zaradio šestu i posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC: Better Call Saul zaradio šestu i posljednju sezonu

AMC: Better Call Saul zaradio šestu i posljednju sezonu

AMC je odlučio obnoviti Better Call Saul za šestu i posljednju sezonu koja će se snimati kasnije ove godine, a čija će premijera biti 2021. javlja Variety. Trinaest epizoda naručeno je za posljednju sezonu.

Vince Gilligan i društvo odgovarali su na pitanja novinara na TCA panelu i potvrdili su da će se još ove sezone pojaviti neki od favorita iz Breaking Bada. Dean Norris će ponovno utjeloviti agenta Hanka Schradera, a Steven Michael Quezada njegovog partnera u DEA-i, Stevena Gomeza. Aaron Paul i Bryan Cranston se neće pojaviti. Barem tako kažu Gilliagn i Peter Gould.

Osim Gilliganovog odgovora “Vjerojatno ne.” na pitanje o potencijalnom nastavku serije, odnosno nekim novim pričama u Breaking Bad univerzumu, nisu htjeli detaljnije. Premijera pete sezone Better Call Saula zakazana je za 23. veljače.

Komentari (1)
  • Mene vise ova serija nece vidjeti. Jednostavno, prerazvodnjena prica o nicemu, rastegnuta, uopce nema doticaja sa Breaking badom, previse dogadjanja oko njegovog dosadnog brata, ima djevojku koja je super, a kako vidimo se uopce ne pojavljuje u Breaking badu. Zao mi je sto sam uopce gledao ovu seriju u kojoj je zapravo ne dogadja apsolutno nista. Da me netko pita nesto upecatljivo iz ovih nekoliko sezona, nista ne bi mogao izdvojiti. Previse precjenjena serija, nedinamicna, dosadna, razvucena, nista se ne dogadja…the end za mene.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861