13 Reasons Why obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
13 Reasons Why obnovljen za drugu sezonu

13 Reasons Why obnovljen za drugu sezonu

Adaptacija romana Jaya Ashera i bestseler New York Timesa, 13 Reasons Why, zaradio je obnovu za drugu sezonu na Netflixu.

Roman, koji je doživio i hrvatski prijevod Lidije Milenkov Ečimović u Algoritmovom izdanju, prilično je završena priča – baš kao i sama prva sezona serije koja je uspjela nalijepiti nepotrebni cliffhanger ili dva na kraj zadnje epizode. 13 Reasons Why je priča o srednjoškolcu Clayu Jensenu (Dylan Minnette) koji na svom trijemu pronađe kutiju. U njoj je sedam dvostranih audiokazeta. Na njima se nalazi trinaest priča. Trinaest razloga zašto se Hannah Baker (Katherine Langford) ubila prije dva tjedna.

Svaka je priča posvećena jednoj osobi koja joj je dala razlog za samoubojstvo. Svaka od njih mora preslušati sve priče i zatim proslijediti kazete sljedećoj osobi u nizu. Inače kopija snimki postaje javna.

Sama serija imala je svojih uspona i padova, ali većina bi se složila kako je druga sezona u potpunosti nepotrebna. No, popularnost serije teško je zanijekati i potez streaming diva zapravo i ne čudi. Druga sezona pratit će likove nakon smrti Hanne Baker i njihova komplicirana putovanja prema iscjeljenju i oporavku. Hannah Baker bila je najbolji lik serije koja se bavila njenom smrću i prava je šteta što – najvjerojatnije – više nećemo gledati odličnu Katherine Langford u toj ulozi.

Druga sezona serije svoju premijeru imat će sljedeće godine, a Brian Yorkey preuzima poziciju showrunnera. Diana Son vodila je seriju u prvoj sezoni.

https://www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861