Trailer: 13 Reasons Why završava s četvrtom sezonom, treća krajem mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: 13 Reasons Why završava s četvrtom sezonom, treća krajem mjeseca

Trailer: 13 Reasons Why završava s četvrtom sezonom, treća krajem mjeseca

Šibanje mrtvih konja postaje sinonim za svaku sezonu 13 Reasons Why koja služi kao nastavak prve (i jedine koja je trebala postojati). Netflix je uz objavu trailera za nadolazeću treću sezonu obnovio seriju za četvrtu i konačno, zadnju sezonu.

Novi nastavci će seriju baciti osam mjeseci nakon kraja druge sezone, a fokusirat će se na misteriju ubojstva lokalnog nogometnog igrača kojeg smo u prethodne dvije sezone stvarno zamrzili. Bryceova smrt je najavljena u traileru te nije razljutila nijedan dio preostalih obožavatelja serije, dok službeni opis na Netflixu najavljuje atmosferu nepovjerenja među srednjoškolskim kolegama.

13 Reasons Why je opet došao u centar pozornosti prije koji mjesec nakon objave istraživanja o povećanju stope samoubojstava među mladima nakon izlaska kontroverzne prve sezone serije. Kao posljedica toga, Netflix je uklonio spornu grafičku scenu Hanninog samoubojstva u finalu sezonu, iako spomenuto istraživanje nigdje ne spominje informaciju jesu li preminule osobe zapravo gledale 13 Reasons Why ili ne.

Svih trinaest naručenih epizoda treće sezone izlaze na Netflixu 23. kolovoza.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861