Spartacus: Gledanost vrlo dobra – serijala.com
Trenutno čitaš
Spartacus: Gledanost vrlo dobra

Spartacus: Gledanost vrlo dobra

Spartacus Blood and Sand je jedna od novih serija koja je počela ove godine, premda su mišljenja o seriji podijeljenja gledanost je vrlo dobra, premijera je postavila novi rekord za TV-kuću Starz.

Gledanost premijere Spartacusa je na TV-kući Starz oborila sve do tada rekorde gledanosti neke originalne Starzove serije. Zbrojimo li sve gledanosti, premijeru serije je gledalo 3.3 milijuna gledatelja, a od toga baš na Starzu 659 000 ljudi. Tako da iz Starza nisu mogli biti zadovoljniji, čak je potvrđena i druga sezona prije početka prve, baš kao da su znali da će serija biti ovako uspješna, no o tome smo već pisali.

Pravo iznenađenje je što je ovo jedna od rijetkih serija gdje se gledanost povećava iz epizode u epizodu. Već ste pročitali, prvu epizodu je na Starzu gledalo 659 000 ljudi, premda je ta gledanost već oborila rekord, gledanost druge epizode je bila još veća – 773 000 gledatelja, a treću epizodu je gledalo 858 000 ljudi. Treba čestitati na uspjehu, čini se kako serija iz epizode u epizodu pridobiva nove fanove.

Međutim, četvrta epizoda je emitiranja za vrijeme ZOI i možda su neki očekivali da se baš ovoj seriji gledanost neće smanjiti, ali kao i svim ostalim serijama i ovoj jeste. Tako je 662 000 ljudi gledalo dotičnu epizodu i prvi pad gledanosti od početka serije. Dakako, očajavati ne treba, ZOI su ipak vrlo gledane pa je pad sasvim razumljiv čak i za Spartacus gdje svaku novu epizodu gleda sve više ljudi.

Što vi mislite o ovoj seriji? Pratite li je? Svakako ostavite svoj komentar, a kako je sezona vrlo uspješna ne bi nas iznenadilo da uskoro potvrde i treću sezonu.

4 komentara
  • ja gledam seriju meni je sa svakom epizodomm sve bolja
    malo sam bila skeptična u početku a sada sam oduševljena
    jedva čekam slijedeću :)

  • pogledah sve za sad, još uvijek mi je meh … ali ok, ima vremena da se poboljša … iako moram priznat, zadnja epka je bila dosta dobra.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861