Peacemaker: Spinoff serija Suicide Squada s Johnom Cenom stiže na HBO Max – serijala.com
Trenutno čitaš
Peacemaker: Spinoff serija Suicide Squada s Johnom Cenom stiže na HBO Max

Peacemaker: Spinoff serija Suicide Squada s Johnom Cenom stiže na HBO Max

HBO Max i Warner. Bros. su jučer najavili da pripremaju još jedan televizijski spinoff nakon što je prošlog mjeseca najavljena serija koja će komplimentirati novom Batmanu. Max je naručio osam epizoda akcijske komedije Peacemaker koja će pratiti istoimenog heroja/zločinca iz novog “Suicide Squada”. John Cena će utjeloviti Peacemakera u filmu sljedećeg kolovoza, a i reprizirat će ulogu za seriju.

James Gunn (“Suicide Squad”, “Marvel’s Guardians of the Galaxy”) će napisati svih osam epizoda serije, a sjest će u redateljski stolac za neke od njih, uključujući i prvu epizodu. Peter Safran će uz Gunna izvršno producirati seriju, a na mjesto trećeg izvršnog producenta potpisat će se i John Cena.

“Uzbuđen sam što ćemo proširiti svijet “Suicide Squada” i što ćemo dovesti Peacemakera s filmskog platna na male ekrane. To što ću ponovno raditi s Peterom, Johnom i mojim prijateljima iz Warner Brothersa je šlag na torti.”, izjavio je James Gunn u priopćenju za medije. Snimanje na seriji zapčet će rano sljedeće godine, a filmski nastavak stiže u kina 6. kolovoza 2021. Možda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861