Trailer: Truth Seekers — Nick Frost i Simon Pegg u lovu na duhove – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Truth Seekers — Nick Frost i Simon Pegg u lovu na duhove

Trailer: Truth Seekers — Nick Frost i Simon Pegg u lovu na duhove

Nakon dugo vremena Nick Frost i Simon Pegg vraćaju se na male ekrane. Ili bar na Amazon Prime Video pa možete gledati i na mobitelima. Ali nemojte. Jeff Bezos kaže:

Truth Seekers je natprirodna komedija s elementima drame o timu honorarnih istražitelja paranormalnih prilika koji se udružuju kako bi otkrili i snimili viđenja duhova širom Velike Britanije, dijeleći svoje avanture na internetskom video kanalu kako bi ih svi mogli vidjeti. Međutim, dok oni ulaze u uklete crkve, podzemne bunkere i napuštene bolnice sa svojom DIY opremom za otkrivanje duhova, njihova nadnaravna iskustva postaju sve češća, zastrašujuća i čak smrtonosnija jer počinju otkrivati ​​zavjeru koja bi mogla dovesti do kraja svijeta.

Priča je smještena u misteriozni svijet ispunjen čudovištima koja se gube iz vida, Truth Seekers miješa vrlo duhovito s vrlo zastrašujućim u uzbudljivoj fuziji žanrova. U glavnim ulogama su Nick Frost kao Gus, Simon Pegg kao Dave, Samson Kayo kao Elton, Malcolm McDowell kao Richard, Emma D’Arcy kao Astrid i Susan Wokoma kao Helen.

Iz umova koji su nam, između ostalog, dali Shaun of the Dead i Hot Fuzz Truth Seekers je još jedan zajednički projekt Simona Pegga, Nicka Frosta, Nat Saunders i Jamesa Serafinowicza. Prva sezona od osam epizoda stiže 30. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861