The Boys: Naručen je spinoff najpopularnije Amazonove originalne serije – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Naručen je spinoff najpopularnije Amazonove originalne serije

The Boys: Naručen je spinoff najpopularnije Amazonove originalne serije

Najpopularnija Amazonova originalna serija The Boys dobiva spinoff. U nimalo iznenađujućem potezu Amazon je jučer objavio kako je projekt već neko vrijeme u pripremi, ali zeleno svjetlo je jučer i službeno dobiveno.

Radnja nove serije bit će smještena na kampus Vaughtovog ekskluzivnog visokog učilišta za buduće superheroje i pratit će hormonalne mlade ljude u borbi za najbolje superherojske ugovore u najboljim gradovima Amerike. Zasad neimenovani spinoff radit će isti ljudi kao i The Boys, dakle u kompi su Amazon, Sony Pictures Television, Point Grey Pictures, Kripke Enterprises i Original Film. Pilot je napisao izvršni producent The Boysa, Craig Rosenberg.

Vijest prati i informacija da je druga sezona Boysa i najgledanija originalna Amazonova serija koju prati enormni rast gledateljstva od 89% između sezona.

The Boys je priča o svijetu gdje postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice.

Pročitaj još

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861