Human Target 1×11: Victoria – serijala.com
Trenutno čitaš
Human Target 1×11: Victoria

Human Target 1×11: Victoria

Mogli bismo reći, evo i jedne ekskluzive, budući da se epizoda još nije prikazala u SAD-u na FOX-u, to će se dogoditi večeras, no zato je tu kanadski CTV koji je emitiranje ove epizode obavio još u nedjelju navečer. Čisto ako se zapitate otkud već recenzija. :)

Bila je ovo pretposljednja epizoda prve sezone, mjesto zbivanja New York, a subjekt kojeg treba spasiti Victoria, Princeza od Walesa. Nakon nešto slabije prošlotjedne epizode, ovom se serija vratila na razinu, štoviše, briljira. Vratio se humor u dostatnoj količini, akcije nikada nije ni nedostajalo, tako da je uistinu šteta što prva sezona ima samo 12 epizoda. Inače, još uvijek se ne zna hoće li biti druge sezone, tako da nam je FOX dužan donijeti i tu potvrdu, najkasnije do kraja sljedećeg mjeseca.

Princeza od Walesa, Victoria ima svoje čuvare, dakako, međutim, caka je da se gotovo nikome od njih ne može vjerovati, posrijedi je zavjera, a čini se kako će je vlastiti čuvari dopremiti ljudima koji će je ubiti. Stoga Gerard, do ove epizode jedini lojalan čovjek koji je čuvao Victoriu zove svojeg starog prijatelja – Christophera Chancea. On je upućen u stvari, više-manje sve zna, i vrijeme je da se Victoriu odvede na sigurno. Gerard odmah nakon nekoliko početnih minuta umire, a Chance nastavlja ulicama New Yorka s Victorijom.

Victoria se u sav taj nered uvalila zaljubivši se u Tonya, a već ima supruga. Tako da nije samo ona u opasnosti, nego i Tony. Za njega će se pobrinuti dvojac Winston/Guerrero. Ponovno legendarni, i iz epizode u epizodu sve zanimljiviji, sa fantastičnim šalama, doskočicama i dijalozima. Odmah prva scena s njima je fenomenalna, dok su se vozili u Camaru ulicama New Yorka. GPS vs Guerrero. Još kad Chance nazove pa mu Winston kaže da kasne jer se ne mogu odlučiti kojim putem je najbolje doći to Tonya, a životi u opasnosti.

Bilo je šaljivih dijaloga i na relaciji Chance – Victoria, no to, dakako, ostavljamo da pogledate u epizodi. Što se akcije tiče, ovaj put se većim dijelom odvila u muzeju gdje je Chance onesposobljavao protivnike s stvarima koje su mu prve dolazile pod ruku. Vidjeti smo i Guerrera u akciji – slika s naslovnice – snajperom skida drugog snajperista. Ta cijela stvar u garaži je bila fenomenalna, a Winston nakratko dobio novi nadimak – “smrtonosna zono”.

Kraj epizode kao i inače, negativci riješeni, Victoria na vjenčanju s Tonyem. Guerrero i Winston se opet prepiru, a Chance otišao na groblje. Po prvi puta ga gledamo kako je posjetio spomenik Katherine, čini se jedine žene koju je istinski volio, no prerano je napustila ovaj svijet. Ako ne pratite recenzije od početka, podsjetit ćemo da je Katherine spominjana nekoliko puta kroz sezonu, njoj ćemo se upotpunosti posvetiti u sljedećoj, posljednjoj epizodi prve sezone, gdje ćemo se vratiti na taj nesretni i kobni prvi slučaj.

Human Target je jedna od rijetkih novih serija koja ne razočarava, nego je uistinu vrijedna gledanja. Ukoliko imate viška vremena, a uvijek ste raspoloženi za akciju+humor, preporučujemo da razmislite o gledanju serije, a za sve ostalo će se pobrinuti glavni trojac – Chance, Winston i Guerrero, likovi koji su apsolutno zanimljivi. Posljednja epizoda dolazi za tjedan dana, očekujemo da čuvaju šećer za kraj, jer ne samo da ćemo napokon vidjeti Chanceovog starog šefa, nego će se otkriti hrpa zanimljivih stvari.

punapunapunapunaprazna

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861