Hawaii Five-0, nove epizode na RTL Televiziji – serijala.com
Trenutno čitaš
Hawaii Five-0, nove epizode na RTL Televiziji

Hawaii Five-0, nove epizode na RTL Televiziji

Putem press priopćenja s RTL Televizije:

NOVE EPIZODE „HAWAII FIVE-0“ NA RTL TELEVIZIJI!

Zagreb, 20. rujna 2011. – RTL Televizija od slijedećeg ponedjeljka premijerno će emitirati nove epizode prve sezone akcijske serije o specijalnom policijskom odredu s Havaja!

“Hawaii Five-0” moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj postrojbi, koju je osobno imenovala guvernerka otočja. Misija ovog specijalnog odreda je iskorijeniti kriminal na prekrasnom tropskom otočju okupanom suncem i okruženom prekrasnim pješčanim plažama. Nakon što su gledatelji proljetos upoznali glavne protagoniste serije, Stevea McGaretta (Alex O’Loughlin) Dannyja „Danno“ Williamsa (Scott Caan), China Ho Kellyja (Daniel Dae Kim) i Kono (Grace Park), i uvidjeli s kojim se sve kriminalcima isti moraju suočiti kako bi ih u potpunosti ‘eliminirali’ s Havaja, gledatelji će u novim epizodama otkriti još osobnih tajni iz njihova života. Naime, nakon što trojca zamaskiranih muškaraca otmu McGarrettovu sestru i ukradu dragocjenu kutiju s dokazima o očevu ubojstvu koje je godinama skupljao, „Hawaii Five-0“ ekipa otkriva nove tragove ubojstva Steveove majke, koji bi mogli voditi ravno do japanske mafije.

Američka televizijska mreža CBS već je započela emitirati drugu sezonu koju u prosjeku gleda preko 10 milijuna gledatelja, a osim Amerike i Kanade, seriju su otkupili i Europljani, države Bliskog istoka, Japanci, Južnokoreanci i Tajvanci, stoga ne čudi da je “Hawaii Five-0” izabrana kao nova omiljena akcijska serija diljem svijeta. Novi nastavci serije započinju s emitiranjem već 26. rujna u 22.00 sati, a donose mnoštvo uzbudljivih i eksplozivnih događaja koji će s lakoćom upotpuniti ugodne večeri ponedjeljkom uz RTL Televiziju!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861