Anketa: Najbolja serija u 25-godišnjoj povijesti mreže FOX je…? – serijala.com
Trenutno čitaš
Anketa: Najbolja serija u 25-godišnjoj povijesti mreže FOX je…?

Anketa: Najbolja serija u 25-godišnjoj povijesti mreže FOX je…?

Ovog vikenda Fox slavi svoju 25. godišnjicu, pa vas tim povodom pitamo – koja vam je najdraža serija u relativno kratkoj povijesti ove mreže? Odabrali smo 25 serija po labavo definiranim kriterijima “popularnosti”, “kvalitete” te generalnog utjecaja na povijest mreže i samu televiziju, uz dodatak ponekog kultnog, kratkotrajnog bisera.

Naravno, kako ne možemo obuhvatiti svačije favorite, za cjepidlake ostaje ona posljednja “nijedna od navedenih” opcija. Kako vam se srce ne bi raspolovilo pri višeumljenju između Fireflyja, Arrested Developmenta, Dosjea X, Simpsona, Futurame ili možda Fringea, možete odabrati do tri favorita — ali to je to. Vjerojatno ćemo, a možda i nećemo, početkom tjedna imati naš izbor najdražih serija.

Službeno, Fox je već navršio 25 ljeta, pošto je s emitiranjem počeo 9. listopada 1986. godine, no ovog vikenda slave jubilej raznim specijalima, pa valjda sami najbolje znaju kad žele održati proslavu. U tih dvadeset i pet godina, Fox je među lako razdražljivom publikom došao na glas kao mreža koja brzopleto otkazuje dobre serije “bez da im da šansu.” No, ako ćemo biti pošteni, Fox je mreža koja je u protekla dva-tri desetljeća najviše riskirala s originalnim, posebice SF-olikim programom, naručujući serije koje drugim nacionalnim mrežama ne bi ni pale na pamet.

I za kraj, kako se ne bi ponovo dogodilo da preskočimo tjednu anketu kao prošle nedjelje, primamo sugestije za naredne ankete i rasprave.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6H3GHcSmuGI[/youtube]

Najbolja serija u 25-godišnjoj povijesti Foxa...

Loading ... Loading ...
31 komentar

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861