HBO otkazao The Life & Times of Tim, po drugi puta u tri sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO otkazao The Life & Times of Tim, po drugi puta u tri sezone

HBO otkazao The Life & Times of Tim, po drugi puta u tri sezone

Ne bismo se kladili da je The Life & Times of Tim gledalo više od 10-ak naših čitatelja, no svejedno vrijedi prenijeti vijest. Javlja Variety, HBO je jučer otkazao animiranu komediju nakon tri sezone, i to nakon što ju je preklani već jednom otkazao. Dobro da baš prije vikenda nismo pisali o HBO-u kao kanalu koji ne otkazuje serije.

Dobro, naravno da smo tada spomenuli “iznimke pravilu”, u koje možemo svrstati i Times of Tim, jer je pitanje bi li na kojem drugom kanalu / mreži serija opstala tri sezone. Možda jedino Adult Swimu. Radilo se o potcijenjenoj seriji gotovo kultne, malene ali vjerne publike koja je na HBO-u debitirala još 2008. godine.

Preklani u lipnju, HBO je otkazao seriju, ali dva mjeseca kasnije naručio novu sezonu koja se emitirala ove zime. Recimo da postoji šansa da se opet predomisle.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zFMRn-TZVGg[/youtube]
8 komentara
    • Meni je vredelo. Prva epizoda, tacnije prva od dve price Angry Unpaid Hooker ce ti biti dovoljna. Ako ti u tih 10ak minuta ne legne ova vrsta humora slobodno batali dalje gledanje.
      Ko prati stand up komedicare, prepoznace dosta ljudi koji se pojavljuju kroz epizode. Sama serija vizuelno podseca na Dr Katz-a, dok je sama radnja ipak malo vise provokatnija. Ka dbih pravio neko poredjenje rekao bih da je serija negde izmedju vec spomenutog Dr Katza i recimo, I`ts Always Sunny in Philadelphia. Eto.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861