Podcast 2×06: Zbogom torrentima – može li se legalno? – serijala.com
Trenutno čitaš
Podcast 2×06: Zbogom torrentima – može li se legalno?

Podcast 2×06: Zbogom torrentima – može li se legalno?

Naš Marko pred nekih mjesec dana imao je, neskromno ćemo se (njega) hvaliti, odličan članak o (ne)izbježnom piratstvu te na pitanje “može li se legalno?” odgovorio sa “da!”, iako je bilo više od nekoliko “ali” u čitavoj priči. Drago nam je da se ispod teksta razvila vrlo dobra i sadržajna rasprava, jer tekst i tema su to svakako zaslužili.

Članak se moglo promatrati iz dva kuta, kroz dvije interpretacije koje zapravo jednako logično zvuče. Kao argument da postoji toliko besmislenih i bolesnih prepreka jednostavnom legalnom gledanju da je piratstvo neizbježan korak… ili da se stvarno može, uz malo truda, odreći ili barem minimizirati piratstvo te zapravo dobiti elegantniji način gledanja televizije.

U novoj epizodi najslušanijeg domaćeg televizijskog podcasta koji broji u prosjeku broji četiri člana, nadovezali smo se na tu temu i još je malo produbili. Valjda. Kao i dosad, epizodu možete preslušati te skinuti u nastavku ili je naći u iTunes direktoriju (gdje se možete i pretplatiti te preuzeti sa vaših iUređaja).

2 komentara
  • Betteridge’s law of headlines: Any headline which ends in a question mark can be answered by the word no.

    • Pa da, to i mene u pravilu iritira; kad su upitnici u vijestima najvjerojatnije je u pitanju bullshit. Ovo je samo presložen naslov izvornog članka da ne bude isto. AIS, odgovor je “da”, iako ima “ali”.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861