Više od 50 blockbustera na blagdanskom filmom maratonu AXN Adrije – serijala.com
Trenutno čitaš
Više od 50 blockbustera na blagdanskom filmom maratonu AXN Adrije

Više od 50 blockbustera na blagdanskom filmom maratonu AXN Adrije

Za sam kraj 2021. AXN Adria pripremila je uzbudljiv sedmodnevni filmski maraton. TV kanal koji je inače većim djelom posvećen serijama od Badnjaka do novogodišnje noći u potpunosti će biti popunjen velikim filmskim blockbusterima, njih više od 50 koji će, uz osnovna emitiranja imati i reprize.

Na Badnjak, u petak 24. prosinca AXN prikazuje osam naslova: “Medaljon”, “Double Team”, Legenda o Zorou, dva nastavka komedije Misli kao muškarac, kao i Bijes pod kontrolom, Ovog Božića i Ubojica mekog srca s Bruceom Willisom i Matthewem Perryjem.

Za Božić su pripremljeni “Hotel Transylvania 2”, “Čudovišta u kući”, “Mixed Nuts”, zatim prvi od naslova serije filmova “U tami” (svojevrsne moderne verzije “Zone sumraka”), kao i horror klasici “Resident Evil” i “Uvijek ću znati što si radila prošlog ljeta” te prvi dio “Hellboya”.

Nedjelja, 26. prosinca donosi, uz nekoliko repriza, emitiranja “Final Fantasy”, četvrti nastavak kultne franšize “Terminator: Spasenje”, triler “Da Vincijev kod”, te “Resident Evil: Apokalipsa” i “U tami: Dobar dječak”. U ponedjeljak na male ekrane stižu animirani filmovi “Štrumpfovi” i “Avengers Confidential: Black Widow & Punisher”, akcijski hitovi “Hancock” i “Anđeli i demoni” te za kraj dana “Resident Evil: Degeneracija” i “U tami: Moje valentinovo”. Utorak, 28. Prosinca će započeti s dva animirana hita “Štrumpfovi 2” i “Emoji film”, nastaviti se s blockbusterima “Ja, špijun”, “Misija: Bijela kuća” i “Inferno”, i na koncu završiti s novim nastavkom filmskog serijala “U tami” i “Resident Evil: Istrebljenje”. Sredina tjedna bit će prepuštena u ruke jednom od najpopularnijih superjunaka, Spidermanu. Na program će se naći čak četiri nastavka, među kojima sva tri filma u režiji Sama Raimija. koji su diljem svijeta zaradili više od 2 milijarde dolara. Posljednji će biti “Spider-Man: Povratak kući”, u kojem se po prvi put u naslovnoh ulozi predstavio Tom Holland. Četvrtak će donijeti “Tintinove pustolovine”, “Crno more”, “U tami: Dostavljeno” i “Resident Evil: Osveta”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861