Maraton božićnih filmova samo na Pickbox TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Maraton božićnih filmova samo na Pickbox TV

Maraton božićnih filmova samo na Pickbox TV

Topla i vesela blagdanska atmosfera ovih dana dominira na kanalu Pickbox TV! Božićni filmovi prikazuju se “od jutra do mraka”, a tako će i ostati idućih šest tjedana. Pickbox TV kanal besprijekorno širi blagdanski duh i ima uvjerljivo najviše božićnih filmova, a ovo su samo neki koje ćemo gledati:


SJEVERNI POL (NORTHPOLE)

Sjeverni pol, čarobni dom Djeda Mraza, izrastao je u veliki grad koji pokreće čarolija blagdanske sreće diljem svijeta. Ipak, kako su ljudi svagdje previše zaposleni da bi zajedno uživali u blagdanskom duhu, grad je u nevolji. Tko može pomoći spasiti božićnu tradiciju?

DVANAEST DANA DO BOŽIĆA (ON THE TWELFTH DAY OF CHRISTMAS)

Maggie je oduševljena kad sazna da se njezina dugogodišnja simpatija Mitch vraća u njihov rodni grad. Kada shvati da se Mitcheva ljubav prema Božiću drastično promijenila, pokušava mu vratiti blagdanski duh pokazujući mu čaroliju Božića. 

BOŽIĆNA SJEĆANJA (MEMORIES OF CHRISTMAS)

Za božićne blagdane, mlada poslovna žena Noelle putuje natrag u svoj dom iz djetinjstva s namjerom da ga proda. No umjesto toga pronalazi neočekivanu ljubav…

ŠAŠAVI BOŽIĆ (A VERY NUTTY CHRISTMAS)

Nakon što ju je ostavio dečko, vlasnica pekare i radoholičarka Kate dobiva poseban dar koji će joj u potpunosti promijeniti božićne blagdane…


ODRED DJEDA MRAZA (THE SANTA SQUAD)

Allie, učiteljica likovne kulture koja nije zaposlena, mora prihvatiti posao u ekipi Djeda Mraza kako bi pomogla bogatom udovcu Gordonu i njegovim dvjema kćerima da ponovno otkriju čaroliju Božića. 

BOŽIĆ NA JELOVNIKU (CHRISTMAS A LA CARTE)

Carly radi kao dopisnica o hrani te dobije priliku za svoju emisiju. Dolazi u Angel Heights kako bi pomogla Grantu otvoriti restorančić te ga snimila kao blagdanski specijal za svoju emisiju. Grant i Carly imaju posebnu kemiju koja nije vezana samo uz ljubav prema hrani… 

SNJEŽNI BOŽIĆ (A SNOWY CHRISTMAS)

Odvjetnica Kelly vraća se kući kako bi Božić provela sa svojom obitelji. Sanja o tome da pronađe svog savršenog muškarca baš kad upozna izvođača radova Forresta. Budući da je dom njezine obitelji u opasnosti od rušenja, hoće li čarolija Božića biti dovoljna da ga spasi? 

BOŽIĆ U WASHINGTONU (CHRISTMAS IN WASHINGTON)

Predivan film o dekoraterki Emily Barnes koja dobije priliku života – dekorirati belmarijsko veleposlanstvo za blagdane. Novi veleposlanik Magnus Anderson pak nema vremena za praznike. Emily pokazuje Magnusu koliko Božić može biti čaroban, a ubrzo će letjeti iskre…DJED ZA BOŽIĆ (A GRANDPA FOR CHRISTMAS)

Neobičan božićni film vrti se oko Berta O’Reileyja koji, nakon dugogodišnje karijere u šoubiznisu kao pjevač i plesač, napokon ide u mirovinu. Tek što planira prodati kuću i preseliti se u dom, naglo postaje djed devetogodišnjoj unuci Becci koju nikad prije nije upoznao.

DJED PRAS I DJED PRAS 2 (HOGFATHER & HOGFATHER 2)

U svijetu po imenu Discworld slavi se Hogswatch, što je ekvivalent Božiću u našem svijetu. Hogfather je nestao, zbog čega Smrt zauzima njegovo mjesto, dok njegova unuka Susan nastoji saznati što se dogodilo. Ovaj božićni spektakl u dva dijela gledajte samo na Pickbox TV kanalu!


12 PASJIH DANA DO BOŽIĆA (12 DOG DAYS TILL CHRISTMAS)

U ovom dirljivom obiteljskom filmu problematični tinejdžer dobiva zadatak raditi u skloništu za spašavanje životinja u sklopu svog društveno korisnog rada. Prisiljen je prigrliti blagdanski duh kada ga angažiraju da pomogne pronaći domove za dvanaest neželjenih pasa prije Božića.

BOŽIĆNO OKUPLJANJE (EN VOGUE CHRISTMAS)

U divnom božićnom filmu gledamo dive iz megapopularnog benda En Vogue. Priča prati kćer vlasnika kluba Opera koji se zatvara. Kako bi pokušala spasiti Operu, ona okupi svoj bend En Vogue i organizira božićni koncert u kojem su ove dive započele svoju karijeru. 

ISTINA O BOŽIĆU (THE TRUTH ABOUT CHRISTMAS)

Jillian je PR menadžerica Georgeu, novom kandidatu za gradonačelnika. Ona nema problema s laganjem, pogotovo kad ide upoznati obitelj svog dečka Georgea. Djed Mraz na nju baci “kletvu” – ne može prestati govoriti istinu. 

BOŽIĆNI LEDENI FESTIVAL (CHRISTMAS FESTIVAL OF ICE)

Romantični božićni film vrti se oko Emme koja je odlučna nastaviti božićno natjecanje u oblikovanju leda u svom rodnom gradu. Angažira sponzore i umjetnike, ali Nick, gradski majstor, nije zainteresiran za natjecanje – dok ne vidi što je Emma napravila.

 
ŠARMANTNI BOŽIĆ (CHARMING CHRISTMAS)

Mlada poslovna žena Meredith tijekom Božića glumi baku Mraz u robnoj kući svoje obitelji. Njezin život ubrzo počinje dobivati neočekivane zaokrete…

BOŽIĆNA PJESMA (A SONG FOR CHRISTMAS)

Najnovija “it djevojka” country-glazbe Adelaide Kay ima novi hit-singl te se povezuje s prezgodnim popularnim tipom. Trebala bi biti presretna, no ne voli se pretvarati da je zaljubljena. Da stvari budu gore, njezin menadžer više ne želi da sama piše svoje pjesme…

DVANAEST DANA DARIVANJA (12 DAYS OF GIVING)

U zanimljivom blagdanskom filmu 12 Days of Giving muškarac po imenu Baxter osvoji nagradu od 50 tisuća dolara kojom odluči unaprijed platiti darove za Božić strancima, i to pod pseudonimom Lucky the Elf. Što će sve zbog toga doživjeti i kako će razveseliti mještane maloga grada pogledajte u ovom božićnom filmu!

ZAUVIJEK BOŽIĆ (FOREVER CHRISTMAS)

Forever Christmas vrti se oko radoholičarke Sophie koja radi kao producentica reality showa. Kada počne raditi na blagdanskoj emisiji o Willu, prezgodnom tipu koji slavi Božić svaki dan u godini, ona se zaljubi u tog tajanstvenog i nevjerojatnog čovjeka te ponovno probudi svoju davno izgubljenu vjeru u Božić. 


DVOSTRUKI BLAGDAN (DOUBLE HOLIDAY)

Rebecca mora raditi sa svojim kolegom i suparnikom Chrisom na planiranju uredske božićne zabave, u nadi da će dobiti promaknuće. Kako provode mnogo vremena zajedno, hoće li se moći odvojiti od svoje želje za promaknućem i vidjeti se kao ljudi?

KOD KUĆE ZA BOŽIĆ (COMING HOME FOR CHRISTMAS)

Lizzie Richfield dobije novi posao kao voditeljica kuće na izvrsnom imanju Ashford u Virginiji. Pripremajući mjesto za prodaju, Lizzie planira posljednju svečanu božićnu večer za obitelj Marley, iako se čini da je jedina stvar koja veže ovu obitelj njihovo prezime…

OBITELJSKA KUĆA (CHRISTMAS COTTAGE)

Lacey Quinn odustala je od ljubavi. Previše joj je puta slomljeno srce te se odlučila koncentrirati na karijeru. Kad je najbolja prijateljica zamoli da joj bude vjenčana kuma, Lacey se mora pobrinuti da mjesto gdje će provesti medeni mjesec bude savršeno. U tome će joj pomoći brat njezine najbolje prijateljice…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861