Vijesti s ABC-a – serijala.com
Trenutno čitaš
Vijesti s ABC-a

Vijesti s ABC-a

Danas je ABC bio na redu za TCA (Television Critics Association) ispitivanje. TCA mitinzi se događaju dvaput godišnje (na ljeto i zimu), a svaka važnija TV kuća ima svoj dan kada će predstaviti neke novosti, događanja i biti ispitivana o svemu i svačemu od TCA članova. Kakvih novih vijesti s ABC-a ima, pročitajte ispod.

Modern Family, Cougar Town i The Middle su dobili nove sezone. Cougar Town je još prije par dana dobio dvije dodatne epizode ove sezone, a ABC je vrlo zadovoljan svojim humorističnim blokom serija u srijedu, tako da ova vijest ne iznenađuje. Za gledatelje Better Off Teda i Scrubsa nemamo dobre vijesti, ali nije sve tako crno. ABC nije baš previše zadovoljan gledanošću Teda i Scrubsa, ali još ih nije službeno otkazao. Rečeno je da će ta odluka pričekati kraj emitiranja trenutnih sezona, ali nemojte gristi nokte čekajući dobre vijesti.

– ABC nije namjeravao imati ovako duge pauze za V i FlashForward, ali nažalost tako je ispalo. Planirano je da će se V emitirati u dvije etape, ali zbog problema u produkciji, na jesen smo dobili samo četiri epizode, a devet dodatnih čeka nas tek u ožujku. FlashForward će se bez repriza emitirati do kraja sezone, počevši od 17. ožujka.

Lost ulazi u posljednju sezonu za tri tjedna, Damon Lindelof i Carlton Cuse prisustvovali su danas u posljednjem TCA mitingu za svoju seriju. Potvrdili su ponovno pojavljivanje nekih starih likova (SPOJLERI: Libby i Michael se vraćaju) i rekli da ćemo nešto prije premijere ipak vidjeti nekoliko trailera sa novim scenama iz šeste sezone. Uvijek zabavni Lindelof i Cuse prisjećali su se naljepših trenutaka u ovih šest godina, a Lindelof je posebno istaknuo scenu isplovljavanja splavi pred kraj prve sezone. Naime, Lindelof i Cuse u post produkciji gledali su orkestar kako svira  Giacchinovu skladbu uz snimke isplovljavanja splavi u pozadini. Rekli su da su se i jedan i drugi rasplakali, a orkestar je zapljeskao kada su odsvirali.

– Steve McPherson, predsjednik ABC-jeva programa, nije se (previše) naslađivao trenutnim NBC-jevim problemima, a što se tiče Foxa i odlaska Simona Cowella iz Američkog idola, rekao je kako misli da neće previše utjecati na gledanost Idola i ostatak TV primetimea.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861