Ukratko: Southland, Switched at Birth, Chuck – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Southland, Switched at Birth, Chuck

Ukratko: Southland, Switched at Birth, Chuck

Iako je fokus trenutno na ljetnoj turneji udruge televizijskih kritičara, na televizijsku je površinu isplivala nekolicina vijesti vrijedna spomena. 

 • Southland, podcijenjena kriminalistička drama koja je učinila nemoguće i procvjetala na novoj mreži, dodaje Lucy Liu u novoj sezoni. Nekadašnji Charlijev anđeo, čija je posljednja televizijska uloga bila u ABC-evom Dirty Sexy Money, imat će status “specijalne gostujuće zvijezde”, a pojavljivat će se tijekom cijele četvrte sezone serije, koja će imati deset epizoda. Premijera nove sezone predviđena je za početak 2012.
 • Novi hit ABC Familya, Switched at Birth, dobio je narudžbu za dodatne 22 epizode. Vijest stiže pred kraj emitiranja prvih deset epizoda, koje su zabilježile izuzetno snažnu gledanost za ABC Family. Čelnik mreže Michael Riley u izjavi za javnost koristio je epitete kao što su “kvalitetno” i “autentično” pa ćemo se suzdržati od daljnjih komentara.
 • Nakon što je otkriveno kako će Mark Hamill (aka Luke Skywalker) gostovati u posljednjoj sezoni NBC-evog Chucka, stiže vijest kako će i Carrie-Ann Moss, zvijezda popularnog Matrixa, gostovati u špijunskoj komediji. Pojavit će se na početku sezone, a glumit će Gertrude Verbanski, bivšu špijunku sada na čelu Verbanski Corpa., glavnog rivala nove Chuckove špijunske agencije. Otkriveno je kako će njezin lik također dijeliti prošlost s Johnom Caseyem. Peta, posljednja sezona Chucka s emitiranjem kreće u petak, 21. listopada, a imat će 13 epizoda.
 • Law & Order SVU prolazi kror mnoštvo promjena ove sezone, no jedno ostaje isto – poznati gostujući glumci. Tako će se T.R. Knight, popularan po ulozi Georgea O’Malleya u ABC-evoj hit drami Grey’s Anatomy, po prvi puta vratiti na male ekrane nakon dvije godine odsutstva. Podsjećamo, Knight je napustio Anatomy nakon puno drame iza kamera, uglavnom zbog anti-gay ispada njegovog tadašnjeg kolege Isaiahe Washingtona. U Law & Orderu će glumiti osobu za koju se sumnja da je serijski silovatelj.
6 komentara
  • Vidio sam klip na The Soupu kad ih je McHale ismijao. Još uvijek mi je nepojmljivo da postoje ljudi koji sjede ispred televizora fascinirani takvim smećem.

 • “Novi hit ABC Familya, Switched at Birth, dobio je narudžbu za dodatne 22 epizode. ” Valjda ste mislili reci da je dobio narudžbu za punu sezonu tj. dodatnih 12 epizoda.

   • Ček, kako 22 epizode? Šta će onda prva sezona imat 32 epizode? :/ 10 emitiranih i još 22?!

    Meni je “SAB” pravo malo ljetno iznenađenje.

    • Pressica je dvosmislena, istina, ali ako kažu “additional 22 episodes” onda znači 32. Pa i onaj Secret Life vrte već mjesecima bez prestanka. ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861